Persoonlijke ontwikkeling Zoom meditatie

Reacties op de Zoom meditatie van 2 januari

Afgelopen twee januari gaf ik mijn eerste zoommeditatie. Het was een mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Ook was het wennen. Het begeleiden van reizen en het werken met groepen is iets dat ik al jaren doe. Ook werk ik al langer online met individuele regressies, coaching en meditaties. Maar het begeleiden van een groepsmeditatie via Zoom was nieuw. 

In het begin had ik heel even moeite met de techniek. Ook hadden de meeste mensen hun camera uit dus mocht ik in het afstemmen op het tempo nog veel meer gebruik maken van mijn intuïtie.
Ondanks dat het online was, voelde het voor mij toch alsof we samen in een ruimte waren.

Om je een indruk te geven hoe de meditatie van 2 januari ontvangen is;
Hieronder een aantal reacties. Zondag 30 januari is er weer eentje. Schrijf je ook in.


‘Het vorige jaar was voor mij, net als voor zoveel anderen, een heftige. Vond het moeilijk om te ontspannen en ook bij het 
mediteren lukte het niet of nauwelijks. Tot 2 januari 2022. Deze mediatie gaf mij zo’n intense ontspanning, die ik nog nooit had meegemaakt. Rust om met de reis, visualisatie, mee te gaan. Een prachtige ontmoeting met mijzelf. 
Chantal haar manier van werken, haar heldere zachte stem begeleidde mij op deze reis.
Ik kan deze meditatie van harte aanbevelen.’
L


“Ik heb de opname beluisterd en ik moet je zeggen. WAT EEN FANTASTISCHE MEDITATIE!
Ik smulde ervan. Ook de simpelheid van de kleur van je eigen energie en dat van anderen…alleen dat al…heerlijk! Eerlijk is eerlijk, je bent de wereld van de meditaties zeker vooruit. Er is genoeg te vinden op dat gebied maar deze was van een ander kaliber. Ik kijk uit naar meer…”


“Was echt top! Ik wil een maand abonnement!”


“Ik heb een hele mooie reis mogen maken tijdens de Zoom meditatie. Heel ontspannend. In deze reis had ik een ontmoeting met mijzelf en kon ik haar vertellen wat ze al heel lang nodig had van mij. Ik heb nieuwe inzichten verkregen en daar waar het vast zat stroomt het meer. I love it! Echt een aanrader. Dank je wel Chantal voor deze mooie reis.”


“De reis was mooi, maar ook nog dagen erna. Ik merk dat ik meer aanwezig ben en mij lichter voel. Een vriendin die ook meedeed merkte dit ook.”


“Ik wilde graag in de Bron blijven. Fijn dat ik het zo vaak kan doen als ik wil.”


“Ik werd er steeds uitgegooid. Later in de week de opname beluisterd. Wat een prachtige reis, ik geniet nog na. Dank je wel! Wanneer is de volgende?”


“’Heel fijngevoelig was het. De begeleiding van Chantal voor deze meditatie was heerlijk. Echt een belevenis ook. Zo geduldig en ik vermoed dat iedereen op zijn eigen manier dit kon ervaren. En dat is nou zo prachtig! De stem van Chantal is precies juist hiervoor en naderhand kon ik Chantal zien stralen echt zo lief. Dank je wel voor deze mooie ervaring. Dank je wel voor de inspiratie. Mijn 2022 startte magisch! Dikke knuf!”


“Het was een heerlijke reis, lekker ontspannen en dan reizen…Het was een mooie beleving, ik ga met een diepe glimlach en een tevreden gevoel naar bed.” 


“Het was fijn. En ook super om het met de opname nog vaker te mogen doen.”


“Ik vond het een prachtige ervaring. Dankjewel voor de mooie begeleiding. Zeker voor herhaling vatbaar.”


“Het was een heerlijke en waardevolle reis. Dank!”


“Tranen met tuiten. Confronterend en mooi. Dank je wel Chantal. Fijn dat ik het nog zo vaak kan doen als ik wil.”


“Ik ben heel snel in slaap gevallen. Ik heb nog ergens ‘3 jaar’ gezegd toen je vroeg hoe oud ik was op een bepaald moment en daarna weer geslapen Ik ga ‘m dus nog een keer doen! Ik zal je daarna laten weten of ik wakker ben gebleven.”


“Het is voor het eerst dat ik dit heb gedaan. New year, new me. Ik raad dit ontzettend aan, even wat tijd en rust voor jezelf. Zalige stem ook! Dank je wel Chantal!” 


Zondag 30 januari is er weer een meditatie via Zoom. SelfCare Zondag.

Hoe meer je in je eigen centrum kunt blijven hoe makkelijker je door het leven navigeert.

Wil je…

Een moment om terug te komen bij jezelf. Om je lichaam te ontspannen. Om je energie terug te roepen uit je week en de energie die niet van jou is terug te zenden. Om je op te laden aan je bron. Om je meer te verbinden met het hier en nu. Om vriendelijker te worden voor jezelf. Om te reflecteren op je week. Om liefde te sturen naar de komende week. Om je te verbinden met je hart. Om…

Doe dan ook mee met SelfCare Zondag! Klik HIER om je in te schrijven.

Recommended Articles