Aanbiedingen bewustwording Persoonlijke ontwikkeling

Zomer Aanbieding | Uplifting Conversations

Heb je behoefte om een (moeilijk) (sollicitatie) gesprek te oefenen? wil je beweging creëren daar waar het vast zit? Wil je graag een andere invalshoek op je vraagstuk? Praten met iemand over je (spirituele) ervaringen? Praktische tools om bij jezelf te blijven tijdens moeilijke gesprekken? Sta je op een kruispunt en wil je graag sparren? Is je hoofd druk en wil je tips hoe daarmee om te gaan? Merk je dat je gevoeliger wordt en wil je daar met iemand over praten? Wil je graag leren hoe je met je eigen energie om kunt gaan? 

Heb je geen behoefte aan een traject maar wil je wel graag even sparren? Dan is een Uplifting Conversation iets voor jou. Ik zoom snel in op de kern van je vraag en geef je praktische tools om verder mee aan de slag te gaan. 

Lente Cadeau
Gedurende de lente ontvang je twintig euro korting op de Uplifting Conversations.

Met wie ga je in gesprek? Wat is mijn achtergrond?
Ik heb mij op twee sporen ontwikkeld. Enerzijds heb ik een dijk aan ervaring in het werken met de ziel anderzijds heb ik tientallen jaren ervaring in het coachen van teams, begeleiden van verander en reintegratie trajecten, geven van training en coaching op het gebied van loopbaan, management, sales, bewustwording en lifestyle.

Kijk op LinkedIn om meer over mijn ervaring in het bedrijfsleven te lezen.

In een gesprek van 45 minuten zoom ik in op de kern van je vraag en bied ik praktische tools zodat je zelf weer verder kunt.

Aanmelden?

Neem direct contact op om een afspraak te maken.
Of ga naar de shop, bestel de Uplifting Conversations

Ik neem dan (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.
Bestel je in het weekend, dan neem ik op maandag contact met je op voor het inplannen van de afspraak.

Recommended Articles