Choicez Spiritual (2001) is het resultaat van de vraag die mij op mijn 7e het hoofd binnen viel. ‘Hoe kom ik in ik?’  Deze vraag leidde mij naar boeken, cursussen en opleidingen. Toen tijdens mijn studie voor reïncarnatie therapie, zich mensen begonnen aan te melden, ondanks mijn herhaaldelijke afwijzingen wegens het nog niet voltooien van de opleiding, werd ‘CB de Praktijk voor reïncarnatie therapie’ geboren. 

Even later bleek dat toch niet zo een fijne naam en na een brainstorm met een vriendin bedacht zij de prachtige naam Choicez. De Z is niet van ‘ziel’ zoals mij wel eens is gevraagd. Choices, was al bezet. En dat is maar goed ook.

Ik werk ondertussen ruim 15 jaar met veel plezier met energie, de ziel. Het is een vak dat niet verveelt, blijf verassen en mijn nieuwsgierigheid blijft prikkelen. Er valt nog enorm veel in te ontdekken. Elke sessie is anders.

Je kunt bij Choicez Spiritual terecht voor je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop dat deze site je inspireert om op welke wijze dan ook je mooie authentieke zelf echt te leren kennen.

Choicez voor organisaties.

Choicez.NL richt zich op de samenwerking met en bezieling binnen organisaties. Naast informatie over trainingen en coaching vind je op Choicez.nl ook mindstyle en lifestyle blogs.

Voor organisaties of werk gerelateerde coaching & training verwijs ik je naar Choicez.NL

Choicez Magazine

Het Choicez Magazine is een gratis online magazine dat ik soms in elkaar zet. Er zijn meerdere schrijvers vanuit verschillende achtergronden die hun bijdrage leveren over hetzelfde thema. We hebben onderwerpen behandeld als; kwetsbaarheid, vertrouwen, talenten, je ruimte innemen en veel meer.

Alle gepubliceerde Choicez Magazines vind je hier
Het Choicez Magazine verschijnt onregelmatig als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan krijg je automatisch een melding wanneer er een nieuwe editie online verschijnt.

Referenties worden ook geplaatste bij blogs, onder de tag ‘referenties’ Er is ook een pagina; Referenties De pagina Referenties zelf wordt maar een keer in de zoveel tijd ververst.

Heb je vragen en of opmerkingen? Neem dan gerust contact met mij op.

Chantal.