Zielsregressie of te wel ‘Life Between Lives’ (LBL) is een prachtige manier om je zelf in je totaliteit te leren kennen. Om je essentie te ervaren en op elk niveau te beseffen dat je verbonden bent. Alles is één. LBL geeft antwoord op zingevingsvragen en levensvragen en biedt inzicht in het grote waarom.

Een LBL sessie concentreert zich op ‘daar’ waar je bent als je geen lichaam meer hebt. Je ervaart je herkomst, je leven daar, je zielengroep. Je leert over je zielsessentie, je talenten, ontwikkel punten, je contracten, kwaliteiten en zoveel meer. Maar bovenal leer je hoe je de samenwerking tussen ziel en persoonlijkheid kunt versterken.

Na een LBL heb inzicht in de samenwerking tussen de ziel en de persoonlijkheid.

Het is een sessie die vaak een diepe indruk achterlaat en stevig doorwerkt in je leven. Zo is het niet ongewoon als je bepaalde situaties in je leven vanuit een ander perspectief gaat bekijken, daarbij draagt een LBL sessie ook bij aan je intuïtieve ontwikkeling.

Vorige levens?

Wanneer je nog geen vorig leven hebt ervaren, dan raad ik je aan dat eerst te doen de reden hiervan is omdat we anders niet aan de reis toekomen. De kans is groot dat er binnen je zielsproces nog wat in de weg staat dat eerst aandacht nodig heeft.

Een LBL sessie duurt zolang als het duurt en dient twee weken van te voren geboekt te worden. Een ‘Soul journey’ zoals ze dat in het Engels zo mooi zeggen, is niet therapeutisch zoals reïncarnatietherapie, het is gericht op inzicht en persoonlijke & spirituele ontwikkeling en niet op trauma verwerking.

Je begeleider tijdens je reis is Chantal, gediplomeerd LBL begeleider en opgeleid door het Newton Instituut.

Video over Life Between Lives

Zie ook Introductiesessie

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Verhalen van andere reizigers vind je hier; Referenties