Je merkt dat je de laatste tijd nieuwsgierig bent naar jezelf en je staat open voor spiritualiteit. Je stelt jezelf  ‘grote vragen’ en zoekt naar de verbanden. Je vraagt je af of het werken met zielsprocessen iets voor jou is. Je bent je bewust van bepaalde patronen in je leven en je vraagt je af wat de diepere betekenis ervan is en hoe je het kunt ombuigen.

Ook zou je graag meer zicht hebben op je talenten en deze versterken. Je hebt behoefte aan meer diepgang, meer zelfkennis en meer zelfsturing. Je weet alleen niet zo goed waar je kunt beginnen en er zijn ook twijfels.
Werken met de ziel is dat niet zweverig? Omdat het best een grote stap kan zijn en je niet zeker weet of het bij je past, biedt Choicez je een introductie sessie aan.
Introductie sessie
We houden een kort intake gesprek ( maximaal 20 min)en gaan direct aan de slag. Zo kun jij ervaren of het werken met trance en de ziel iets voor jou is.
De introductie sessie geldt voor innerlijkkindwerk, regressie/ reincarnatietherapie en ter voorbereiding op een life Between Lives (LBL) en duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Chantal .

Chantal, gediplomeerd holografisch counselor, life between lives facilitator en (beroeps)coach.