De Chakra reis kan zowel online als bij mij in de praktijk.

Wat is een Chakra reis?

Een Chakra reis is een mooie manier om met innerlijke delen en niet eigen energie te werken. Via een geleide meditatie/ visualisatie gaan we alle Chakra’s langs en werken we aan het weer in balans brengen van deze energie centra. 

Elk Chakra heeft een taak, trilling en kleur. De onderste twee chakra’s corresponderen met het fysieke niveau en gaan over het materialiseren, neerzetten en begrenzen van je identiteit hier op aarde. De derde t/m vierde behoren het tot het niveau van het ego, de zesde en de zevende tot het niveau van de multidimensionale ervaring. De ziel. Tijdens deze reis transformeer je blokkades en maak je de levensenergie weer vrij.

Wat zijn Chakra’s?

Het woord Chakra betekent wiel in het Sanskriet en verwijst naar ronddraaiende energie centra  in en om ons  lichaam die belangrijke bronnen vormen voor onze levenskracht. Een Chakra is een centrum van activiteit dat  energie ontvangt, afstemt, verdeeld en afgeeft.  Het zijn energie centra in en om ons lichaam die ons ook voorzien van informatie over onze binnen en buitenwereld. 

De Chakra’s zijn trechtervormig en bestaan uit twee delen een voor en achterkant. De kruinchakra en de basis chakra wijzen respectievelijk naar boven en naar beneden. De overige Chakra’s wijzen naar elkaar.

Wat heb ik eraan en hoe werkt het? 

Na een Chakra reis heb je inzicht in je eigen energiecentra, weet je hoe je ermee kunt werken en zijn vastzittende patronen getransformeerd; denk hierbij aan innerlijkkind werk, niet eigen energie, schonen van de chakra’s, werken met vorige levens, etc.

De Chakra reis start met een compacte intake. Daarna ga je lekker liggen, sluit je je ogen en begint de reis. 

Geen enkele Chakra reis is hetzelfde. We beginnen met het ontspannen van het lichaam, daar nemen we onze tijd voor. Wanneer je voldoende ontspannen bent begint de reis door je Chakra’s langs de thema’s die bij het Chakra horen. Thema’s als ruimte, wil, seksualiteit, schaamte, schuld, kracht, zelfvertrouwen, innerlijk weten, en meer.

Wat kost het en hoelang duurt het?

De Chakra reis kost 375 euro incl. BTW. De duur van een chakra reis is afhankelijk van wat we onderweg tegenkomen. De reis duurt ongeveer 3 uur, zelden korter soms langer.
In dat laatste geval dient de Chakra Reis in twee keer gedaan te worden. Het komt soms voor dat we veel werk hebben bij de eerste drie Chakra’s. Er zal dan een nieuwe afspraak gemaakt worden voor de overige vier. Wanneer dat gebeurt krijg je op het tweede deel van je reis korting.

Na de reis praten we na over je ervaring, heb je tijd om je inzichten op te schrijven en geef ik je thuiswerk mee om met je chakra’s te blijven werken.

Ik raad je aan om na de reis geen afspraken in te plannen, zodat je alle ruimte hebt om toe te geven aan dat waar je behoefte aan hebt. Er wordt heel wat los gemaakt en in beweging gezet tijdens zo een reis. Stof werkt trager dan geest, je lichaam kan om rust vragen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.