Aanbiedingen Blog inner child lichaam Persoonlijke ontwikkeling Spirituele ontwikkeling

Nieuw in de praktijk; Bars

Nieuw in de praktijk; Bars! Vanaf 1 juli kun je ook bij mij terecht voor een Bars Sessie.
Wat is het? 

“Acces Consciousness gaat over de bevrijding van de polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperking van onze gedachten,  gevoelens en emoties.” 

Gary Douglas is de grondlegger van Acces Consciousness gedurende een channeling ontving hij de methode die hij Bars heeft genoemd.

Bars, geboren uit de Acces Consciousness, is een prachtige manier om toe te staan wat is, het te doorvoelen en de identificatie ermee te op te heffen. Bars is dus een methode die je ondersteunt in het afstemmen op je eeuwige zelf en het verplaatsen (shiften) van (zelf)oordelen naar waarneming en vragen.

Hoe werkt het?

Gary ontving in de channeling 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met thema’s. Thema’s zoals geld, macht, onmacht, slachtofferschap, etc. Door een zachte aanraking van deze 32 punten wordt de geblokkeerde energie uitgenodigd weer te gaan stromen. 

Wat doet het?

Het is een energetische sessie die de ‘harde schijf’ opruimt, ontspanning uitnodigt en de verbinding met jeZelf versterkt.

Je komt weer beter in je lichaam te zitten. Veel mensen ademen hoog, houden de energie hoog.  Koude voeten en handen zijn hiervan vaak het eerste gevolg. Door niet helemaal aanwezig te zijn ervaar je ook minder goed de feedback uit je aura en chakra systeem over de situatie waarin je zit. Ook heb je minder goed door of de energie vanuit waar je reageert van jou is of niet. Zeker mensen die gevoelig zijn voor energie, nemen vaak (onbewust) als een spons de energie van anderen in zich op en identificeren dat dan als eigen energie.

We hebben vaak onze redenen waarom we ons terug naar boven trekken in ons lichaam. Meestal is het om iets te ontlopen, iets zoals; spanning, pijn, schaamte, angst, schuld, verdriet…Dit terugtrekken kan al in onze kindertijd begonnen zijn.

Tijdens de Bars behandeling kun je beelden krijgen van je kindertijd of vorige levens die met het gevoel verbonden zijn. Ook kunnen emoties opkomen, of lichaamsgevoelens zoals hoofdpijn, walging of misselijkheid. Dit trekt weer weg. We ademen er doorheen. Alles mag er zijn. 

Als wat vast zit gaat stromen dan voel je de beweging.

De Bars sessie zet dan ook een soort van reset in beweging. We zijn geconditioneerd door onze opvoeders, leraren, media etc. wat voor patronen zorgt in ons  systeem die niet perse resoneren met wie wij zijn. Je merkt dat de dagen en weken na een Bars sessie de inzichten binnen druppelen en je dingen anders gaat bekijken. Je hangt boven de overtuiging.

Natuurlijk is de ervaring voor iedereen anders. Toch zijn er ook gemene delers, wat steeds terug komt is de ontspanning, het gevoel van ruimte en het gevoel dat er iets ‘geshift’ is in je. 

Hoe ziet het eruit, wat kost het en hoe lang duurt zo een Bars sessie?

Een Bars sessie duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. (soms ook wat langer). Je ligt volledig aangekleed, lekker onder een dekentje op de behandeltafel of bed met je ogen gesloten (je mag ze ook open houden als je dat liever doet.) Het is een energetische sessie gericht op waarnemen en ervaren. Er wordt weinig gesproken.

Een Bars sessie kost € 60,50-, dit is Incl. 21% BTW.  De betaling gaat via een tikkie. 

Bars, Regressie & Life between Lives

Wil je een Bars sessie combineren met een regressiesessie of een Life between Lives?
Dat kan. Je betaald dan € 50-, Incl. 21% BTW voor de Bars + de prijs voor de LBL of regressie.

Aanvullende info & Meer weten?

Ik heb de Bars Class bij Deborah van Aelst gedaan. Haar website vind je hier
Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

And last but not least….. Wat je ook doet.. wees lief voor jezelf.

Recommended Articles