DienstenTarief per sessieDuur
Intakegesprek€ 170,- 1,5 uur
Sessie€ 170,-1,5 uur
Introductie€ 155,-1,5 uur
Life Between Lives€ 400,-3 tot 5 uur
IntensiveOp aanvraag3 tot 5 dagen
Chakra Reis€ 375,-2.5-3 uur
Transformatieve Coaching€ 90,-45 minuten
Uplifting Conversations | Coaching Call€ 75,-45 minuten
Loopbaan begeleiding€ 75,-45 minuten
Indien anders vermeld zijn alle prijzen incl. BTW
Voor bedrijven geldt een ander tarief. Informeer naar de mogelijk heden.
Sessies kunnen ook online. Met uitzondering van de LBL

Voor sessies geldt een gereduceerd tarief wanneer je inkomen onder een bepaalde grens is & je verzekeraar de sessies niet vergoed. Informeer naar de mogelijkheden.

Een afspraak dient 48 uur van te voren te worden geannuleerd. Indien dit niet het geval is wordt, ongeacht de reden, het consult (twee uur) volledig in rekening gebracht.

Beroepsvereniging

Deze praktijk is aangesloten bij het NIBIG

Deze praktijk is NIET meer aangesloten bij de NVRT, de Nederlandse Vereniging voor Reïncarnatie therapeuten. Na jaren van lidmaatschap heb ik besloten de vereniging te verlaten, dit omdat de verzekeraar zich steeds meer met ons vak begon te bemoeien.

Zorgverzekeraars die regressie & reïncarnatie therapie vergoeden. Ik word momenteel niet meer vergoed omdat ik niet met alle grillen van de verzekeraars ben meegegaan. Er zijn weer nieuwe voorwaarden gesteld, waaraan op korte termijn voldaan moest worden en waar ik niet achter sta. De verzekeraar bepaald niet de zorg. Hulpverleners van allerlei soort (ook mijn tandarts) lopen tegen de bemoeienis van de verzekeraar aan. Wanneer ik meer tijd heb in mijn agenda en een extra opleiding heb gevolgd, dan worden ook mijn sessies weer vergoed.
(18-01-2018).  Op de website van de NVRT kun je regressietherapeuten vinden die al wel an de voorwaarden hebben voldaan en dus (mogelijk) vergoed worden door je verzekeraar.

Overige informatie:

Chantal van den Berg;
Gediplomeerd Trainer & Coach, Gediplomeerd Reïncarnatie – & – Regressie-therapeut. Gediplomeerd Life between lives begeleider.  Copyright 2015-2016 . KVK 30241072 . Bankrekening.  NL75 TRIO 0212 4497 37