Weer terug in de Praktijk! Uplifting Conversations.

Terug van weggeweest, de upliftende gesprekken. Ik krijg regelmatig op social media en via de mail de vraag of ik ‘even’ kan bellen. Of ik krijg een email met een levensverhaal en daar vragen over.  Of er wordt mij gevraagd om te chatten en in te voelen.
Er is behoefte aan een moment van contact en uitwisseling.  
Er is behoefte aan sparren en andere inzichten op het vraagstuk.

Ruim 20 jaar geleden toen ik begon, probeerde ik iedereen te beantwoorden en liep ik mijzelf daarin voorbij. Om toch iets aan te kunnen bieden heb ik toen de Uplifting Conversations in het leven geroepen. Tot zo’n 7 jaar geleden ongeveer. Toen ben ik ermee gestopt. Recente mails, en vragen op social media hebben mij geïnspireerd om er weer mee te beginnen. 

Je kunt nu dus weer een Uplifting Conversation boeken online, vanuit je eigen (luie) stoel, of misschien wel terwijl je in de auto zit voordat je een moeilijk (sollicitatie) gesprek ingaat.

Kortom;

Wil je graag een andere invalshoek op je vraagstuk? Praten met iemand over je (spirituele)ervaringen? Praktische tools om bij jezelf te blijven tijdens moeilijke gesprekken? Sta je op een kruispunt en wil je graag sparren? Is je hoofd druk en wil je tips hoe daarmee om te gaan? Merk je dat je gevoeliger wordt en wil je daar met iemand over praten? Wil je graag leren hoe je met je eigen energie om kunt gaan? 

Heb je geen behoefte aan een traject maar wil je wel graag even sparren? Dan is een Uplifting Conversation iets voor jou. Ik zoom snel in op de kern van je vraag en geef je praktische tools om verder mee aan de slag te gaan. 

Wat kost het en hoe lang duurt zo een gesprek?

Een Uplifting Conversation duurt 45 minuten en gaat via Skype, Zoom of Facetime en kost € 75-,  incl BTW . De betaling geschied vooraf middels een betaalverzoek, na het gesprek ontvang je de reeds betaalde factuur voor je administratie. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.