Referenties

Rust & Ruimte Referentie|Regressie

Ik heb je eerder ontmoet toen we samen de Acces Bars class deden. Ik vond je toen al een warm persoon. Vanaf het eerste moment bij jou in de praktijk kwam voelde ik mij welkom en op mijn gemak. 

Hoewel je enorm spiritueel bent, ben je ook lekker down to earth mét humor, werkt erg goed bij mij. Ik denk dat ik zo’n 4 regressie sessies bij je heb gedaan en 1 life between lives. Bij alle sessies is er heel veel geheeld op zielsniveau en in het hier en nu. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en volgens mijn vriend leek ik letterlijk 18 kilo lichter (energetisch) 

Dit voelde voor mij hetzelfde. Rust en ruimte! Dankjewel ♡ 

Wil je meer informatie over reïncarnatietherapie of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op.

Recommended Articles