Life between lives Referenties Regressie Ziel zielsregressie

Perspectief | Referentie LBL

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe eenvoudige vraag: “Waarom ga je niet daten?” zette mijn visie op mezelf en mijn leven volledig op zijn kop. Het bleek een enorme uitdaging voor me te zijn, die mijn leven een totaal nieuw perspectief bood, een drive. Ik kon eindelijk loskomen van het verlammende gevoel van machteloosheid en zelf actief aan de slag gaan om doelen te bereiken.

Chantal waarschuwde me tevoren dat ze wel eens heel hard kon zijn, maar ook op haar “hardste manier” werden haar woorden vergezeld met zo’n liefdevolle blik, dat ik er alleen maar heel dankbaar en blij van werd!
Die diepe, warme betrokkenheid die ik zo node miste in de ‘tig’ therapieën in het verleden.
Ik ben blijer met mezelf en ervaar een diepere rust in mezelf, alsof ik geland ben in mezelf. (Terwijl ik me mijn hele leven een blad in de wind voelde.) Dit is het prachtige resultaat van de ‘life between lives – sessie’.

Mijn zelfvertrouwen groeit en er is veel meer voor nodig om me uit balans te krijgen.
Veel overtuigingen betreffende mezelf en mijn mogelijkheden kwamen op losse schroeven te staan, waardoor ik weer deuren kan openen die ikzelf ooit had gesloten.

Dank je, Chantal!

Meer lezen over Life between Lives en het werken met de ziel? Kijk dan hier of neem contact op met Chantal.

Recommended Articles