bewustwording Life between lives Referenties Ziel zielsregressie

Ik ben op het goede pad | Referentie | LBL

Na het lezen van de boeken van Newton wilde ik graag een Life between lives (LBL) sessie doen. Via internet ben ik op zoek gegaan naar therapeuten en Chantals website sprak mij erg aan.

Een eerste kennismakingsafspraak kon ik snel maken en ik voelde me meteen bij haar op m’n gemak. Iets wat erg belangrijk is, zeker bij een reïncarnatietherapeut, omdat je je soms erg kwetsbaar opstelt. Immers, je neemt een kijkje in je eigen ziel en laat haar meekijken! De eerste reïncarnatiesessie was best spannend, want ik had dit nog nooit gedaan. En zo’n trance, hoe doe je dat nu? Chantal begeleidde me daar heel goed in en kon zich goed met mij levelen. Dit resulteerde in een mooie eerste sessie.
Op Chantals aanraden, door een aantal dingen die aan het licht kwamen tijdens de eerste sessie, heb ik nog een extra Innerlijk kind-sessie gedaan. De trance was dit keer heel makkelijk en het was heel bijzonder om te ervaren dat je je tijdens de trance zoveel dingen kunt herinneren, zonder dat je wist dat je die kennis bezit. En al die gevoelens die je ervaart, terwijl je lichaam geheel ontspannen is. Heel wonderlijk. Het mooie aan de Innerlijk kind-sessie is dat je tijdens de sessie heel veel emoties ervaart, die vrij heftig kunnen zijn, maar die je gelijk aanpakt en verzacht. Er is een heel stuk pijn, verdriet en wrok weggenomen. Heerlijk bevrijdend!

Toen was het tijd voor de LBL. Van tevoren had ik een aantal vragen op papier gezet en tijdens ons voorbereidend gesprek kwamen daar nog een aantal andere vragen bij. De sessie duurde in totaal 3 uur, maar vloog zo om. Het was een fantastische reis. Alle antwoorden die ik wilde krijgen heb ik gehad. Ik weet nu dat ik op het goede pad zit en heb zelfs een kijkje in de toekomst gekregen. Ook weet ik hoe ik contact kan houden met mijn gids en hoe ik de antwoorden op veel vragen in mijzelf kan vinden.

Mijn sessies bij Chantal waren stuk voor stuk erg bijzonder. Ik ben erg blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd en bij haar terecht ben gekomen, ik had me werkelijk waar geen betere therapeut kunnen wensen. Chantal, ontzettend bedankt voor je fijne begeleiding bij alle sessies! D.

Meer lezen?

Soulwork

Life between Lives

Introductiesessie

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Recommended Articles