bewustwording Referenties Ziel zielsregressie

A match made in heaven | Referentie | LBL

Op 2 september 2011 heb ik bij Chantal een LBL sessie mogen volgen. Aanleiding voor deze sessie was voor mij een innerlijk conflict betreffende verbinding maken met anderen en dan vooral op romantisch/seksueel gebied. Mijn moeite hiermee is al sinds mijn jeugd een rode draad door mijn leven. Als zelfcriticus en analyticus kon ik mijn vinger niet op dit probleem leggen. Ik zat met mezelf in de knoei.

Vooraf aan de sessie had ik dan ook wat vragen opgeschreven met betrekking tot dit thema.
Het bleek een prachtige sessie te worden, waarbij mijn aardse persoonlijkheid voor het eerst echt in contact kwam met mijn zielsessentie.

Mijn ‘puberziel’ zoals ik hem/haar/mezelf liefkozend noem. Altijd heb ik het idee gehad dat ik in het bezit was van een ‘oude’ wijze ziel. Dit is mij gezegd door anderen en ook ikzelf was hiervan overtuigd door mijn eeuwige zoektocht op spritueel gebied, de vragen die ik stelde en de adviezen die ik anderen kon geven. Door de sessie ben ik erachter gekomen dat niet mijn ziel de oude wijze is, maar dat dit meer hoort bij mijn aardse persoon. Nooit was ik me ervan bewust dat we met een bepaalde dualiteit door het leven gaan. Een zielsessentie die met een bepaald doel het leven kiest, en de aardse persoonlijkheid waarmee de ziel dit doel/thema wenst te volbrengen.

Dit is de belangrijkste leerervaring geweest van de LBL sessie, want het verklaarde grotendeels ook mijn innerlijk conflict en de strijd die ik voortdurend met mezelf aanging. De strijd tussen mijn wijze, serieuze en leergierige aardse persoonlijkheid en mijn rebelse, speelse en energierijke puberziel die nogal eens de neiging had als het moeilijk werd em te willen smeren.

Tijdens de sessie heeft Chantal me geholpen deze twee prachteenheden met elkaar te verbinden. Mijn aardse persoonlijkheid snakte ernaar contact te maken met de rebelse energie en mijn zielsessentie leerde voor het eerst echt verbinding te maken.

Het was een verrijkende sessie, waarvan ik nooit verwacht had dat deze zo zou verlopen. Mijn voornemen om de twee helften meer in verbinding te laten staan heeft tot nu toe zeker gewerkt, al moet ik mezelf er soms wel nog aan herinneren. Het mooie is echter dat dit steeds minder hoeft, sommige dingen gaan vanzelf nu. Het thema verbinden met anderen blijft mijn levensthema, maar de eerste stap is nu gezet. Verbinden met mezelf, een flinke stap verder op de weg naar zelfacceptatie.
Oftewel ‘a match made in heaven’.

Liefs, K.

Recommended Articles