Referenties Regressie

Genoeg bagage om mijn weg te vervolgen | Referentie | Regressie

(2011) Afgelopen zomer zat ik erg met mezelf in de knoop en voelde ik, dat ik daar alleen niet uit zou komen. Ik had al hulp van een haptonome maar dat was nog niet voldoende. Via een omweg kwam ik bij Chantal terecht. Het werden bijzondere sessies. Ik heb geleerd om voor mezelf op te komen, voor mijzelf te zorgen. Dat klinkt simpel maar dat heb ik erg lang niet kunnen doen.

Door Chantal ben ik weer terug in mezelf gekomen. Dat klinkt raar maar zo voelt het wel. Ik ben op reis geweest naar een stukje verleden waar ik het begin en eind wel van wist maar niet het midden stuk. Maar ik ben ook in een vorig leven geweest waar ik het bestaan niet van wist. Wel wist ik dat ik, net als ieder ander, vorige levens heb gehad.

Ik vind Chantal heerlijk nuchter en zij kan goede vragen stellen. Soms wist ik het antwoord niet maar dan stelde ze de vraag op een andere manier zodat ik toch verder kon. Dat vind ik knap. De sessie vond ik soms best wel pittig en in het begin was ik wel zenuwachtig maar later werd ik juist nieuwsgierig naar wat er zou komen.

Chantal, bedankt voor het zelfvertrouwen en de assertiviteit dat ik dankzij jou weer heb terug gevonden. Mocht ik ooit weer op een kruispunt staan en niet weten hoe verder te gaan, dan klop ik graag weer bij je aan maar voorlopig heb ik genoeg bagage om zelf mijn weg te vervolgen. E.

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles