Persoonlijke ontwikkeling Referenties

De angst is opgelost | Referentie | Regressie

Mijn ervaring; Ik had last van een diepe angst dat een ander mij fysiek wat aan zou doen. Ik durfde hierdoor niet te slapen in het donker.

Ik was erg nerveus voor mijn sessie, maar Chantal is een magische en warme vrouw die je op je gemak laat voelen. Ik was onzeker of ik überhaupt wel wat ging ervaren en dacht straks fantaseer ik maar wat. Maar ik kreeg daadwerkelijk beelden door die verklaarde waar deze angst deels op gebaseerd is.

De dagen daarna stroomde de energie rijkelijk door mij heen, kleuren waren intenser. Net als geluid. De tijd leek anders te verlopen. Maar het mooiste is dat de angst is opgelost. Daar ben ik immens dankbaar voor.

Liefs, M.

Wil je meer informatie over reïncarnatietherapie of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op.

Recommended Articles