bewustwording Life between lives Persoonlijke ontwikkeling Referenties Regressie Spirituele ontwikkeling

Ik heb meer vertrouwen in de toekomst…

Recensie introductie sessie en LBL (Life Between Lives)

Toen ik Chantal benaderde omdat ik interesse had in een Life between lives raadde ze me aan om eerst een introductiesessie af te speken. Dat was heel erg fijn. We konden kennismaken en zij kon samen met mij uitgebreid bepalen of een LBL een geschikte vorm was om de antwoorden die ik zocht te vinden. Chantal is heel kundig, ervaren en liefdevol maar gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Ze legt direct de vinger op de zere plek en dat vond ik heel verhelderend. Het was makkelijk voor mij om in haar aanwezigheid alle onderwerpen te bespreken en me over te geven aan wat zich aandiende in de sessies. Beide sessies hebben mij ontzettend geholpen om mezelf beter te leren kennen en met meer vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.

Lieve groet,

S.V.

Voor een Life Between Lives is ervaring met een vorig leven een vereiste.
Tijdens een LBL sessie ga je naar ‘huis’, daar waar je bent als je geen lichaam hebt. Je kunt o.a. je zielengroep ontmoeten, je gids(en), je levensplan in kijken, inzicht verkrijgen over andere levens van je ziel, blokkades en zielscontracten met mensen in je leven nu. Het uitkiezen van een lichaam, helingen ontvangen, etc Er is zoveel te ontdekken over jezelf. Dat en meer ervaar je in een LBL.
Ben je ook nieuwsgierig naar het werken met de ziel?
Neem dan contact met mij op.

Recommended Articles