Referenties Ziel zielsregressie

De moeite waard! | Referentie | LBL

Ik heb op 28 april 2013 een LBL-sessie bij Chantal gehad. Wat mij opviel en veel indruk maakte, was de aandacht en zorg die Chantal besteedde aan het intake-gesprek en de tijd die zij hiervoor nam. Haar inlevingsvermogen om zich de situatie eigen te maken was en is erg groot, hiervoor ben ik haar veel dank verschuldigd.

Zij neemt alle tijd van de wereld om zaken vooraf met je te bespreken en dat komt de LBL achteraf alleen maar ten goede, zodat je deze bewuster beleeft.

In de eigenlijke LBL komen alle vragen die je je vooraf gesteld hebt in ieder geval aan de orde en je krijgt er ook nog antwoord op de door jou gestelde personen in je omgeving en wie en wat je begeleiders in je leven zijn. Van mij vandaan is het een eind rijden om op de kantoorlocatie van Chantal te komen, maar het is mij achteraf zeker de tijd en de moeite waard geweest. Ik ben erg blij dat ik intuïtief ( maar er bestaat geen toeval in mijn ogen) voor Chantal heb gekozen.

Het was zeker een genoegen om met de rust die Chantal in zich heeft de LBL te beleven, een goede coach en een goede begeleider in de sessie. Ik kon me in ieder geval geen betere wensen en ben haar veel dank verschuldigd.
Frans Booij

 

Recommended Articles