Persoonlijke ontwikkeling Referenties Regressie Spirituele ontwikkeling

Het vertrouwen in mijn eigen ZIJN heb je bekrachtigd!

Vanaf het moment dat ik je volgde op Instagram wist ik, dat als ik zover was, ik bij jou de dieper liggende blokkade(s) op mijn pad zou ontrafelen. Voor mij ben je een voorbeeld van ware authenticiteit, alles mag er zijn en dat stukje pit en die onbevangenheid die je laat zien. Tja die omarm ik!

Ik ben mezelf dankbaar dat ik naar je heb uitgereikt. Ik kwam met de vraag waarom ik geen aanraking op mijn buik kon verdragen, daar altijd een soort van paniek aan verbonden was en een sterke behoefte aan controle. In het intakegesprek diende zich meteen een vorige leven aan die een hoop verklaarde. De aanraking kan ik weer ontvangen en ik durf mezelf voor het eerst in kleinere ruimtes te begeven. Er opende zich echter meerdere laatjes die het licht wilde zien. Van innerlijke kind stukken, naar vorige levens, naar een hele bijzondere chakra reis. Onder jouw begeleiding veranderde mijn zelfbeeld, kreeg ik inzicht in het waarom achter mijn patronen, en vond en vindt er nog steeds transformatie plaats. Want zoals jij altijd zo mooi zegt: “stof werkt trager dan de geest”

Je begeleidt liefdevol met zoveel respect voor het proces! Je hebt mij altijd in de regie gelaten en daar waar ik het nodig had, mij de juiste vraag gesteld, zodat ik in de regie bleef. In de veiligheid die je daarmee gaf en het vertrouwen in mij, durfde ik me over te geven en bij pijn stukken aanwezig te blijven, zodat ze konden verzachten. 

Zelf ben ik ook thuis in de chakra’s, healing, reiki en coaching. De chakra reis, zoals ik hem bij jou heb ervaren is een verrijking, een waar avontuur naar binnen en gun ik iedereen. Innerlijke kind stukken, vorige levens, maar ook een kijkje in mijn eigen bijzonder mooie ziel. Ik ben vreugde 😊 Dankjewel!

Liefs, Daniëlle

Wil je meer informatie over regressie, LBL of de Chakra reis, neem dan contact met mij op.

Recommended Articles