Referenties

Een engel op aarde | referentie

Al voor dat ik een afspraak bij haar maakte wist ik, op het moment dat ik haar begon te volgen op Twitter dat zij heel bijzonder was. Zij zou iets gaan betekenen voor mij. Dat gevoel werd steeds sterker. Ik luisterde naar mijn gevoel en maakte begin januari een afspraak bij Chantal omdat ik niet verder kon in mijn leven. Enerzijds zat ik vast en anderzijds moest ik veel oplossen in mezelf.

Op onze eerst afspraak raakte Chantal een emotie bij mij aan waarvan ik dacht “Ik had dit toch opgelost?!” Nee, ik had mijn “oorlog” met mijn eigen moeder nog niet opgelost. Dat moesten we oplossen. We zijn  eerst begonnen met een conceptiesessie. Dit veranderde mijn gevoel en mijn relatie met mijn moeder. Ik wil de hele wereld bij elklaar roepen zodat iedereen een conceptiesessie mee maakt. Zo intens, zo bijzonder en zo dankbaar. Ik weet nog dat ik dacht “Dit gevoel van liefde en vreugde heb ik nooit eerder ervaren: Hierna zijn we verder gegaan met inner child, chakra reis, vorige leven en uiteindelijk LBL. Ik heb zoveel mogen zien en ervaren dat ik me zelf nu heel bijzonder noem. Ik ben vrij van alle woede en haat.

Ik heb mezelf opnieuw ontdekt. Ik heb heel veel inzichten gekregen met heel veel antwoorden. Ik leerde iedere keer weer veel over mezelf, over het leven en over mijn verleden. Ik heb leren loslaten, ik heb leren accepteren en ik heb mijn eigen waarde ontdekt en vooral ik heb mijn moeder vergeven en ben oprecht van haar gaan houden. Ik ben hier dankbaar voor.

Het meest bijzondere van alles sessies vond ik het LBL sessie. Dankzij het LBL sessie zag ik mijn overleden oma weer terug en dat was heel intens. Dankzij het LBL sessie weet ik wat mijn missie is en hoe ik dit moet uitvoeren. Ik weet welke richting ik moet opgaan in mijn leven.  Ik weet dat ik twee kinderen ga krijgen in dit leven en ik weet ook van wie. Dit laatste twee durfde ik niet te dromen!  Ik ben Chantal zo dankbaar dat zij mij heeft begeleidt en mijn reisleidster is geweest. Op het eerste moment dat ik haar zag voelde ik me heel veilig, dat is heel belangrijk!

Er zijn engelen op aarde met een bijzondere missie en daar is Chantal een van. Je komt haar niet zonder een reden tegen. Ze laat een spoor achter, een spoor van vrede, geluk, liefde, veiligheid en vertrouwen. Ze doet alles met liefde. Ik ben het leven dankbaar dat zij op mijn pad terecht is gekomen en ik ben dankbaar dat ik dit alles met haar en bij haar heb mogen meemaken. Het was een ander nl. nooit gelukt…

G.D.


Recommended Articles