Persoonlijke ontwikkeling Referenties Regressie Spirituele ontwikkeling zielsregressie

Vreugde om te leven

979270_47459376In Juli dit jaar ben ik voor een aantal sessies bij Chantal geweest. Ik had veel angst voor de dood en alles wat daarmee samenhangt.

Door het werken met vorige levens en een Life between lives sessie, werd het duidelijk waar het vandaan kwam en dat het niet meer nodig is. Ik kijk heel anders tegen de dood aan nu.

Ik heb mijzelf op een hele andere manier leren kennen en het pad dat ik ingeslagen ben is niet meer te negeren. Het werken met mijn ziel heeft mijn leven verrijkt en ook wel een beetje op z’n kop gezet. Ik voel nu vreugde waar eerst angst was en ik voel mij gesteund door mijn Gids, mijn zielengroep en mijzelf.

Dank je wel. R.

 

 

Meer lezen over regressie?

Meer over Life between lives

Boek een introductiesessie

Recommended Articles