bewustwording inner child Regressie Regressie Spirituele ontwikkeling Ziel

Mooie cadeau’s die ik mij gegeven heb

11169154_1004741079558051_5512310594878089429_nIk belandde in een fase in mijn leven, waarin ik het zat was de mooiste dingen en avonturen te willen beleven, maar in de realiteit er niets van kwam.
Ik wilde heel graag dingen veranderen, maar iets in mij hield mij altijd weer tegen.

Nu was ik het zat!

Ik wilde echt de verandering in, en zocht hulp. Ik kwam bij Chantal uit. Ik volgde haar al een tijdje via social media, haar teksten en kijk op het leven, raakten mij. Iets in mij zei, dat het nu de tijd was. Ik maakte een afspraak. Tijdens mijn sessies mocht ik kennis maken met zielen, die ik in eerdere levens heb ontmoet, of die ik zelf ben geweest.

Ik voelde gelijk, welke ziel ik zelf ben geweest, of welke ziel ik heb ontmoet in een eerder leven.  Ik zag de invloed van deze zielen op mijn huidige leven.

Ik bevond me aan de ene kant in trance, en aan de andere kant was ik helder. Chantal wist mij heel goed in die toestand te brengen. Zij begeleidde mij warm en vakkundig.  Zij hielp mij angsten door te werken, die in zowel eerdere levens als ook het huidige leven zijn ontstaan, en welke ik nu, als volwassene, los mag laten. Mijn twee sessies zijn net geweest. Welke invloed het op lange termijn gaat hebben, moet ik nog zien.

De veranderingen die ik nu al kan waarnemen zijn
-Sterker in mijn schoenen
-trouw aan mijzelf
-mijzelf meer durven laten zien
-het voelen van de vrouwelijke kracht
-daadkracht

Deze twee sessies waren hele mooie cadeau’s die ik mij heb gegeven.

M.

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om met je ziel te werken? Neem dan contact op.

Nieuwsgierig? Introductiesessie

Meer over regressie / reïncarnatietherapie

Meer over een zielsregressie, Life between lives (LBL)

Recommended Articles