bewustwording zielsregressie

Michael Newton

images-6Afgelopen week las ik het nieuws in de Face Book groep voor Life Between Lives (LBL), dat Michael Newton, de oprichter, is overleden. Het raakte mij. Ook al heb ik de beste man nooit persoonlijk ontmoet, zijn gedachtegoed heeft mij enorm geïnspireerd (en dat doet het nog steeds). Life between Lives heeft een belangrijke en positieve invloed op mijn leven en dat dank ik aan hem. 

Dr. Newton heeft zoveel mooi werk gedaan en velen mensen geïnspireerd. Ik heb dan ook met veel plezier zijn opleiding gedaan en daar erg lang en ongeduldig op moeten wachten. Nadat ik mijn diploma voor regressie/ reïncarnatie therapeut op zak had wilde ik meteen door met LBL. Dat mocht niet. Er was eerst vijf jaar praktijk ervaring vereist. Toen de trainers van het Newton Instituut in 2009 weer naar Nederland kwamen had ik die ervaring er ruimschoots opzitten en heb ik mij ingeschreven voor de opleiding, die een week duurde.

Ik deed des tijds een ook opdracht naast mijn praktijk en mijn opdrachtgever stond niet gelijk te springen om mij vrijaf geven, totdat ik vertelde dat ik anders per direct opzeggen zou. Zo graag wilde ik. En tot op de dag van vandaag ben ik blij en dankbaar dat ik de opleiding heb gedaan en LBL heb leren kennen. De boeken hadden mij al enorm geïnspireerd maar ermee werken en het zelf ervaren geeft toch een diepere dimensie.

images-8Vanuit mijn hart en ziel bedank ik Michael Newton voor zijn belangrijk en inspirerend werk en zijn. Heel veel mensen hebben al inzichten en heling mogen ontvangen van zichzelf, via een life between lives journey.
Dr. Newton heeft duizenden cases onderzocht en heel mooi een lapje van de lappendeken in kaart gebracht. Dat we met zijn allen nog maar veel lapjes mogen ontdekken!

Dank je wel. Ik weet zeker dat je zielengroep je juichend ontvangen heeft!

Chantal Cindy

Life between Lives 

Recommended Articles