Choicez Life between lives Referenties Regressie Spirituele ontwikkeling zielsregressie

Ik kwam met een grote angst.

grey-wolf-v4Een jaar geleden voor het eerst bij Chantal gekomen, haar gevonden dankzij dr Michael Newton en zijn prachtige boek “Zielenreis”. Ik kwam met een grote angst, en niet lang daarna kwam deze angst (voor mij) onverwacht uit, namelijk het overlijden van mijn prachtige Akela. In een periode van veel verdriet en rouw herinnerde ik mij wie ik ben en wat mijn levensdoelen zijn, dankzij de intensieve begeleiding van Chantal.

 

Chantal begeleidde mij tijdens regressietherapie, en uiteindelijk een Life between Lives. Een fantastische en verhelderende ervaring. Gedurende het afgelopen jaar ben ik aan mijn droom gaan werken, met een mooie ingeving van Akela. Namelijk iets doen voor dier en zijn “mens”, dit resulteerde in; www.liefde4dieren.com , en hoe wel dit nog volop in ontwikkeling is, geeft dit mij veel energie. Deze website is mijn keuze en iets wat ik wil en zal vereeuwigen, een belangrijk levensdoel “kiezen voor mijzelf” , en voor mij betekent dat “kiezen voor dieren en hun mens”. In het leven tussen levens in werk ik met dieren, nu doe ik iets voor mensen die hun huisdier verliezen, mijn grootste angst is één van mijn levensdoelen geworden om anderen te helpen bij verlies van huisdier en tegelijkertijd geld in te zamelen voor dieren in nood.

Dank je wel Chantal dat ik je heb leren en kennen en dat je mij zo goed hebt begeleid en, naar ik hoop, in de toekomst nog begeleiden zal, liefs Anja.

 

Recommended Articles