bewustwording Referenties Regressie Ziel

Oog in oog | Referentie | Regressie

1195425_79913168Een onbeschrijfelijk gevoel: hoe druk je dat uit in woorden..? Chantal is er een kei in. Bij de eerste sessie (ik kende Chantal alleen via Twitter) waren we binnen een kwartier bij de kern; ben ik wel goed genoeg? Doe ik het wel goed? Ik schrok er zelf van. Ik voelde weerstand: ik was nog nooit zo dicht bij dit gevoel gekomen en had er niet eerder zo oog in oog mee gestaan.

Ik hoorde ze soms wel, sluimerend op de achtergrond, en nu BAM, was ik er ineens één mee. En me zo kwetsbaar opstellen was ook nieuw voor mij. Chantal leidde me er met een flinke, maar aanmoedigende duw in mijn rug doorheen. Aan het eind van de sessie voelde ik de energie letterlijk stromen door mijn lijf: vooral in mijn handen en het gebied bij mijn lippen..

Dit had ik nog nooit eerder zo intens ervaren. Het had letterlijk iets losgemaakt in mij. Wat een (h)eerlijk gevoel! Dit was nog maar een introductie zei ze aan het eind..

Met veel nieuwsgierigheid en gepaste tegenzin ging ik naar de volgende sessie, want ja, het is geen gezellig theekransje.. Of toch wel! Thee met koekjes. Of Engelse drop. (Een verdieping in je ziel maakt hongerig). En een flinke dosis humor. Ook een derde sessie volgde en ik voelde me ont-wikkelen. Ik voelde de wikkels van me afvallen, Chantal is hierbij een bijzonder inspirerende reisleider. Ze geeft en reflecteert precies dat terug wat je nodig hebt, precies die juiste vragen stelt ze, op een (eigen)wijze manier. Ze laat je ervaren dat je pure liefde bent, dat alleen jij jezelf in de weg staat, door gedachten, wat je jezelf vertelt, patronen en overtuigingen die diep geworteld zijn in jou.

Ik moest zoveel van mezelf: aan verwachtingen voldoen, anderen helpen, werk hebben. Nu herken ik dat en luister ik beter naar mezelf. Niet veroordelend, maar door ernaar te kijken, in dialoog ermee te gaan en te accepteren: Door je te ontdoen van moeten, ont-moet je jezelf! Gewoon helemaal zijn wie je bent, jezelf zijn. Het mooiste is: je bént het al, onder al die lagen die je hebt opgebouwd in al die jaren ervaring die je meedraagt.

It’s you, always you. En dat laat ze je ervaren, jouw essentie, jouw basis. That’s where it all starts. Bij Chantal durf en kan ik écht mezelf zijn. Ze is kritisch en confronterend, maar niet veroordelend. Wil je niet in je eigen spiegel kijken? Ligt het nooit aan jou? Dan moet je niet bij Chantal zijn. Wíl je wel, maar durf je niet, vind je het eng? Way to go! You’re half way there. Chantal helpt je verder en laat je ervaren dat je het dubbel en dwars waard bent.

Zweverig? Het is maar hoe je het zelf beleeft. Voor mij is het pure natuurkunde: alles is energie. Alles. En daar werkt Chantal mee. Het ‘wat je geeft, krijg je terug’-principe. Het werkt. Praktischer en concreter heb ik het niet eerder meegemaakt. De uitwerking leidde voor mij tot meer vertrouwen, meer zelfliefde en een (innerlijke) basis rust waar ik altijd op terug kan vallen. Hoe praktisch en fundamenteel wil je het hebben?

Ik sluit af met Chantal haar befaamde woorden die voor mij een mantra zijn geworden: ‘Wees lief voor jou!’ Je bent het zo waard.

Chantal, dank voor alle inspirerende, helende gesprekken en mooie inzichten, je bent een bijzondere engel op mijn pad!

Meer weten over het werken met de ziel? Kijk dan op Soul work

Recommended Articles