Blog Choicez Persoonlijke ontwikkeling

Update

[vc_row][vc_column][vc_column_text]13450934_1203465416352282_1864277581652728482_nHoe gaat het met je? Hoe was je zomer? Met mij gaat het goed. Ik heb een heerlijke zomer gehad en ben een weekje weg geweest om een vriendin in het buitenland te bezoeken. 

Verder heb ik lome dagen aan het water gehad en fijne nachten met de sterren, muziek en dromen. Ik heb ook nog gewerkt.

Met veel plezier heb ik de hele zomer wekelijks sessies begeleid en mensen mogen ondersteunen in het werken met de ziel. Heb ik mee mogen kijken op heel diep niveau en ben ik getuige geweest van prachtige transformaties en het ontwaken van zelfliefde. De energie die dan de kamer vult is met geen woord te beschrijven. Zo mooi. Dit vak blijft mij verwonderen en voldoening geven.

2017
Ik ben achter de schermen bezig met een hoop leuke dingen voor 2017. Zo ben ik onder andere bezig met het ontwikkelen van een online programma, een e-book en prachtige bezinnings-kaarten die je helpen de relatie met je zelf te verdiepen en je leven te creëren. En er is meer….Maar daar vertel ik een andere keer nog wel over.

Nieuwsbrief & Blogs
Er komt weer een nieuwsbrief aan. Je kunt je inschrijven voor de Choicez Nieuwsbrief -die sporadisch uitkomt – en geen vaste frequentie heeft-  via deze link 

Ook zal ik weer regelmatiger gaan bloggen. Heb je een onderwerp dat je graag zou lezen, laat het mij dan gerust weten. Misschien wijd ik er een blog aan.

14370367_1270722882959868_7171143117371430684_nNog wat….
Ik ontvang veel aanvragen voor Skype sessies, ik zal daar in 2017 mee starten. Wil je nog voor het einde van dit jaar een life between lives journey ervaren? Ik heb nog maar ruimte voor drie Life between Lives sessies in 2016. Dus mocht je denken ik wil in december en boek dan wel, wacht dan niet te lang. Mijn agenda loopt snel
vol.

Liefde
Ik hoop, lieve lezer, dat het goed met je gaat en dat je keuzes maakt die spreken van liefde voor jou. Ik wens je een magische herfst. Ik wens je overvloed.

 

Mooie herfst! Wees lief voor jezelf!

Chantal Cindy

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Recommended Articles