Referenties Ziel zielsregressie

Wat kan het leven toch mooi zijn | Referentie | LBL

Hallo, mijn naam is Vincent. Enthousiast geworden door de verhalen over LBL van een goede vriendin van mij, heb ik contact gezocht met Chantal. De eerste keer ben ik naar haar toe gegaan voor een intakegesprek. Chantal is een geweldige en eerlijke gesprekspartner die goed kan luisteren. In het gesprek kon zij al verbanden leggen die zorgden voor de nodige inzichten.

De tweede keer kwam ik eigenlijk voor een LBL-sessie. Doordat we de nodige heftige weerstand tegenkwamen, zijn we in onderling overleg overgestapt naar een regressie. Daarin werd heel duidelijk waar de weerstand uit bestond.  Had zo moeten zijn. Eerst de hobbels uit de weg ruimen, voordat we verder kunnen gaan.

De derde keer ging ik voor de LBL-sessie. In het begin weer wat weerstand. Ik had nog wat problemen met mezelf over te geven en om actief onderdeel uit te maken van de sessie.  Na even een kleine pauze, was ik er klaar voor. Geen schroom meer, geen hindernissen, geen weerstand meer.

Steeds verder kon ik me openstellen en steeds duidelijker werden de beelden. Door de vragen op zielsniveau te beantwoorden, werden mij veel dingen duidelijk.  Door de juiste begeleiding van Chantal, kan ik me nu weer volledig openstellen voor het geven en ontvangen van liefde. Uiteindelijk is dat het gene waar het allemaal om draait.

De rest van mijn leven zal ik hopelijk nog veel mogen leren. De sessies met Chantal zijn in ieder geval weer een stap in de goede richting. Wat kan het leven toch mooi zijn.

Recommended Articles