bewustwording Choicez Life between lives Persoonlijke ontwikkeling Referenties Regressie Spirituele ontwikkeling Ziel zielsregressie

Ervaringsverhaal LBL & regressie | Referentie

reinca3Na drie jaar geleden een tegenvallende LBL ervaring te hebben ervaren besloot ik het eens te proberen bij een andere LBL-therapeut. Een beetje googlen leverde me vele therapeuten in Nederland op. Diegene die een web-site hadden heb ik grondig bekeken. Chantal heeft veel oog voor detail en vormgeving op de web-site die ze heeft. Dat is voor mij een teken dat ze dat ook in haar werk legt en dat bleek een juiste keus.

Ik heb contact met haar opgenomen en uitgelegd dat ik de boeken van Michael Newton zo fascinerend vond en wat ik eerder heb meegemaakt op gebied van LBL. Ik wilde dit keer een mooie ervaring, eentje die magisch was om te ondergaan en me bijbleef. Ik koos er voor om een introductie sessie te doen als goede voorbereiding voor de echte LBL.

Zo gezegd, zo gedaan. In de introductie sessie werd ik helemaal uitgehoord. Chantal is erg direct en vertelt ook over ervaringen uit haar eigen leven. Daar houd ik wel van, want het voelt heel eerlijk aan om met zo iemand te praten. De basis voor vertrouwen, wat natuurlijk hier belangrijk is, werd hier geschapen.

Ik nam uiteindelijk liggend plaats op een bankje met een dekentje over me heen en ik werd teruggevoerd naar een vorig leven waarin ik problemen had met mijn liefdesleven. Een onderwerp wat nu ook speelt. Het begon met wazige beelden, alsof alles getekend was. Ik werd begeleid met vragen van Chantal om alles wat duidelijker te krijgen. Ik raakte steeds meer op mijn gemak en nam haar eerder gegeven advies om niet te gaan analyseren wat ik zag zo goed mogelijk aan. Ik leerde hier dingen over mezelf, waarom het gaat zoals het gaat voor me. Er vond ook een stukje healing plaats met behulp van Chantal. Hierna werd ik naar een ander leven geleid waarin ik wel gelukkig was in mijn relatie. Erg prachtig om te zien en te voelen!

Dit bracht enorm veel vertrouwen en rust dat alles goed komt in mijn huidig leven. Eigenlijk dat alles al goed is! Ik was teruggegaan naar een vorig leven en dat was een goede voorbereiding voor de LBL.

Twee weken later volgde de LBL. Bij binnenkomst vroeg Chantal hoeveel vragen ik had. Ik zei dat ik er twee had. Dat was een beetje weinig, zei ze. Ik kon op dat moment ook niks anders verzinnen. Ik had eigenlijk maar twee levensvragen op dat moment. Ik wilde meer weten waarom mijn huidige liefdesleven zo loopt en wat het grote doel is in mijn leven. Zit ik nu in de juiste baan voor mij, omdat mijn interesses heel erg anders liggen? Chantal zou me wel wat helpen door wat te gaan ‘fiedelen’. Mooi woord vond ik dat, we gebruiken dat in mijn streek van Nederland niet. Hiermee zou ze me wat meer tijd gunnen in de zielewereld.

We begonnen in een vorig leven en we bekeken hoe het er daar uit zag. Ook dat begon weer alsof alles getekend was. Dat heb ik nu al een paar keer gezien, blijkbaar is dat hoe ik vorige levens zie. Soms worden de beelden ineens levensecht en even later is het weer een tekening.

Bij mijn dood kwam mijn ziel uit mijn lichaam en het ging naar een prachtig paars, grijs en blauwig zwevend eiland dat in de lucht leek te hangen. Het had een plat vlak met bomen en daarboven zweefden trossen met paarsige bolletjes. Ik ging naar mijn zielegroep en een opening ontstond. Na het binnengaan sloot het weer en ik voelde me direct enorm thuis. Ik was omringd door al mijn zielevrienden en ik was gelukkig. Sinds mijn laatste relatiebreuk voelde ik me vaak erg alleen thuis. Door dit moment in de zielegroep voel ik me nu helemaal niet meer alleen thuis. Erg mooi! Ik hoef alleen maar aan dat moment te denken en het te visualiseren dat ik weer in de tros met zielen zit en ik voel me heerlijk.

Daarna begleidde Chantal me naar de raad. Ik ging de rots van het eiland af via een pad dat naar een grot voer. In de grot stond een V-vormige tafel en ik zag een fonkelende kristallen achterwand. Aan de tafel zaten elf raadsleden. Deze waren niet bolvormig, maar hadden een humanoïde vorm. Ze zagen er niet solide uit, maar hun vorm werd zichtbaar gemaakt door wat er uitzag als ruis, zoals je vroeger bij een oude TV zag die niet op een zender was afgestemd.

Ik sprak met mijn gids, maar hij liet niet veel los. Hij was vaak ook niet in de buurt. De raad gaf, onder begeleidende vragen van Chantal, meer inzicht. Ze zeiden dat mijn alleenheid het doel diende om sterker en zelfstandiger te worden en zo ook om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik was op de goede weg. Wat betreft mijn levensdoel was ik ook hier op de goede weg. Chantal stelde via mij vragen aan de raad en ik gaf antwoord. Ik zei gewoon direct wat in me op kwam. Op dit moment wordt de basis gelegd om later met mijn huidige grootste interesse en passie. Alles wordt op mijn pad vanzelf duidelijk en ik kan invullen hoe ik het wil gaan doen.

In mijn liefdesleven leer ik zeer veel, maar ik ben nog niet klaar. Het belangrijkste wat me bijstaat is dat ik meer moet leren, ondanks dat ik al veel geleerd heb. Het belangrijkste dat ik meekreeg is dat ik vooral Trouw aan mezelf moet zijn.

De raad weigerde het initiële verzoek om een healing te ontvangen van ze, omdat ik dit eigenlijk zelf kan en ik weet hoe het moet. Na wat aandringen kreeg ik het toch, maar het is geweldig om te horen dat ik dit soort healings op mezelf al kan. Alle kennis en kunde heb ik in huis. Wauw!
Dit was het laatste moment met de raad.

Hierna hebben we bekeken waarom ik voor dit lichaam gekozen heb. Ik was in een jungle-achtige omgeving en zag een ‘mens’ die me vijf lichamen liet zien waaruit ik kon kiezen. Ik moest het zelf bepalen welke het zou worden. Het was vooral heel wazig. Ik zag nog een negroïde lichaam en dat van mezelf. Ik kreeg geen antwoorden op vragen waarom ik niet de andere lichamen had gekozen. Wel dat dit lichaam sterk, intelligent, mooi met hier en daar een zwakte was. Dat laatste was om het niet te makkelijk te maken.

Dit was het laatste van de reis in de zielewereld. Het was een fantastische ervaring waarbij belangrijke zaken duidelijk werden. Ik breng mezelf iedere dag minimaal éénmaal terug naar de zielegroep en voel me dan helemaal ‘thuis’. Enorm ‘thuis’…

Ik kijk nu anders naar wie ik ben en welke mensen ik om me heen heb. Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf in lastigere situaties. Ik ben wat meer gaan nadenken hoe ik mijn werk in de toekomst ga invullen en hoe ik me hier op voorbereid. Ik ben er echt gelukkiger uit gekomen dan ik er in ging.

Het enige wat ik heb laten liggen bij deze sessie is een weerstand die ik had om over een stuk schaamte te praten. Op zich geen probleem, omdat ik nu weet dat ik alles in huis heb om mezelf te helpen en mocht ik hulp nodig hebben dan kan ik altijd nog langs bij Chantal.

Dank je Chantal, voor de geweldige ervaring, je professionele begeleiding en de prachtige inzichten die ik heb verkregen!!

R.v.Krugten

Wil je meer lezen over regressie en een Life between Lives sessie? Kijk dan hier.

Er loopt op dit moment een zomer actie op de introductiesessie (regressie) en op de Life between Lives. Kijk voor meer informatie HIER

Recommended Articles