Blog Choicez

Welkom op de vernieuwde website!

Thank-YouWelkom en dank je wel!

Allereerst, beste lezer, wil ik je bedanken voor je steun! Het delen van de blogs, het Choicez Magazine, de waardering die jullie mij via verschillende kanalen sturen en de vele emails die ik van jullie mag ontvangen. 

Wanneer ik blog, korte teksten of een quote schrijf dan vertel ik wat vertelt wil worden, ik sta er nooit bij stil hoe het ontvangen wordt en ben dankbaar dat jullie je waardering regelmatig uitspreken. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe jullie de nieuwe uitstraling van de website ervaren!

Het werd hoog tijd voor Choicez om de veranderingen en transformaties die de laatste jaren hebben plaatsgevonden ook online uit te stralen. Het is jaren geleden dat de site goed is aangepakt. En de websites liepen niet meer synchroon met mij, Chantal, de drijfende kracht achter Choicez.

Maar de noodzaak voor het veranderen van mijn websites was er niet echt, ik maakte er ook geen tijd voor. Het was goed zo. De teksten waren leesbaar, de site erg goed bezocht en werk binnen organisaties en met particulieren vindt mij vooral via goede referenties die mond tot mond gaan. De inhoud van de site sprak nog steeds erg aan en de vorm..tja .. er was soms wel eens iemand die een opmerking plaatste dat het beter kon en dat het ook mobiel prettiger lezen zou zijn. Maar over het algemeen ontving ik, vreemd genoeg, nauwelijks commentaar.

Waarom dan nu verandering? Hoor ik je vragen.

Om meerdere redenen. Mijn websites mogen met mij meegroeien. Er is al weer heel veel gebeurd en geleerd tussen 2011 (laatste update) en nu. Het viel mij op dat het voor mensen die mijn website bezochten en mij verder ‘nergens van kende’ en die niet van mij gehoord hadden, onduidelijk was wat ik nou precies deed. Ik mocht dat online beter communiceren. Daarbij wordt Choicez Spiritual twee-talig en op Choicez.nl komt er binnenkort een webshop bij en aangezien dat toch in de planning stond dacht ik dan pak ik de websites maar meteen helemaal goed aan.

Oorspronkelijk had ik er zelfs drie.

  • Choicez Spiritual (de site waarop je nu bent) voor het werken met de ziel
  • Choicez.nl die zich enkel op blogs en het Choicez Magazine richtte.
  • Choicez.info voor het werk dat ik binnen bedrijven verricht.


Choicez.nl en Choicez.info zijn samengegaan en leven nog lang en gelukkig.

Choicez is uitgebreid en nog meer gericht op het inspireren van jou en het jou ondersteunen in het leven van jouw roeping.  Je vindt nog steeds de voeding die je van Choicez gewend bent, het bloggen gaat gewoon door. Ook komen er op termijn podcasts bij, filmpjes met interviews, gratis webinars en meer leuke en inspirerende manieren die jou ondersteunen je eigen legende te leven en die ik graag deel.

Webshop?

Op Choicez.nl verschijnt binnenkort ook de Choicez Webshop. De webshop is voor heel Choicez dus ook Choicez Spiritual

Wat kun je daarin vinden?

O.a. luisterboeken, E-books, meditatie & visualisatie audio, workshops, trajecten en meer.

Activiteiten

De activiteiten van Choicez (en dus ook van Choicez spiritual) worden via de nieuwsbrief gecommuniceerd. Ook wanneer er weer een nieuw Choicez Magazine verschijnt lees je dat in de nieuwsbrief.

Agenda

De agenda is ook een belangrijke pagina om in de gaten te houden. Je kunt zien wanneer er een gratis webinar gepland staat en wat het onderwerp is, wanneer er weer een @home workshop aankomt en wat het thema is, je kunt in de gaten houden wanneer welke podcasts verschijnen, wanneer workshops gepland staan en meer.

Vragen? Neem gerust contact op!

Choicez is in beweging, ik vind het leuk dat je regelmatig terug komt en geïnspireerd raakt. Dat inspireert mij weer. Ik hoop dat we dat samen nog lang blijven doen!

Dank je wel voor je aandacht en steun, het delen en het waarderen. Ik wens je een prachtige dag! Chantal

ps. volgen wij elkaar al op Twitter?

Recommended Articles