Aanbiedingen bewustwording Choicez inner child Life between lives Persoonlijke ontwikkeling Projecties Regressie Schaduw Spirituele ontwikkeling Voorouder regressie Zelf Liefde Ziel zielsregressie

Herfst aanbieding

autumn-02Alles wat je in je NU blokkeert is al eerder ontstaan. Wil je 2015 echt goed afsluiten? De verbinding met zelfliefde maken? Blokkades opheffen? Levensenergie vrijmaken?

Het werken met de ziel is allesomvattend. Het is rauw, mooi, helend en erg effectief. De mensen die mijn praktijk binnenstappen zijn moedige zielen, bereid om door de pijn heen te gaan en het pad naar transformatie te nemen. Je leven verandert wanneer jij je herinnert wie je oorspronkelijk bent.

Wat wil jij creëren en wat staat je daarbij nog in de weg?

Denk je al wat langer na over regressietherapie en over wat het werken met de ziel jou zou kunnen bieden? Komt het steeds terug op je pad in boeken, verhalen, berichtjes en gesprekken? Heb je het idee dat je verhaal groter is dan jouw leven, verder terug gaat dan jouw bestaan? Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de Ik in je Ik? Ervaar je blokkades en beperkende patronen waar je zelf niet helemaal uitkomt? Herken je de herhaling van een thema?

Misschien is het dan tijd om er iets mee te doen. 

Herfstpakketten; 

Een intake en drie sessies voor 575 euro in plaats van 600 euro.*
Een intake, twee sessies en een Life between Lives voor 690 in plaats van 715.*

Wat levert het werken met de ziel je eigenlijk op?

Alles wat je in je NU blokkeert is al eerder ontstaan en de herhaling van een oud thema. Werken met de wortel van het thema zorgt voor het opheffen van blokkades en het vrijkomen van levensenergie. De verschuiving van overleven naar leven.

Je transformeert blokkades en beperkende patronen. Je zit steviger in het zadel. Je bent je bewust van je eigen energie en de wijze waarop je situaties creëert en beïnvloedt. Je bent in staat om je groei zelfstandig door te zetten. Je hebt leren reizen in de wereld van jezelf. Je ervaart je levensdoel, de zin van je bestaan en je persoonlijke missie helder. Talenten van je ziel zijn weer toegankelijk. Je vaart op je innerlijk kompas. Je voelt liefde en compassie voor jezelf en de wereld. De verbinding met jezelf is hersteld. Je blijft bij jezelf tijdens de eb en vloed van het leven. Je kunt switchen van referentiepunt. Je bent zowel de regisseur als speler.

Onverwerkte trauma’s dragen de parel van transformatie met zich mee. Keer naar binnen. Werk met je ziel.

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het werken met de ziel, vorige levens en innerlijk kind?
Vele wegen leiden naar jou. Ik bied er enkele. Kies de weg die bij jou past. Wees trouw aan jou.

Wanneer je op het contactformulier je telefoonnummer achterlaat neem ik binnen twee werkdagen contact met je op.

*bedragen zijn incl. 21% btw.

**Regressie wordt door sommige verzekeraars deels vergoedt en valt onder alternatieve geneeswijze. De beroepsvereniging waarbij ik aangesloten ben is de NVRT. Informeer bij je verzekeraar.

***Deze herfst aanbieding geldt tot en met 21 december

Recommended Articles