@home workshops bewustwording inner child Innerlijke reis Persoonlijke ontwikkeling Schaduw Spirituele ontwikkeling Zelf Liefde Ziel

Wat is een Kracht Leven?

Als ziel hebben we allerlei soorten levens ervaren. We zijn elke kleur wel geweest, ook switchen we tussen geslacht en rol en hebben verschillende religies uitgeprobeerd.

We hebben slachtoffer levens; Levens waarin het slachtofferschap is ingegrift.
Dader levens; levens waarin wij de dader zijn of ons zo voelen.
Neutrale levens, er gebeurt niet veel bijzonders. Deze levens worden ook wel uitrust levens genoemd en vaak als saai ervaren door de ziel. En we hebben Krachtlevens.

Krachtlevens zijn levens waarin we goed in ons kracht stonden, waarin het stroomde. Waarin dat waar je nu tegenaan loopt in je leven niet bestond, of je had er nauwelijks last van, ging er anders mee om.

Een krachtleven is dus een leven waarin ‘alles’ stroomde. Ook wel het ‘tegendeel leven’ genoemd.

Als jij je in dit leven b.v. nooit veilig hebt gevoeld bij jezelf, is het goed om eens te ervaren hoe het is om je WEL veilig bij jezelf te voelen zodat je ook een duidelijk referentiepunt hebt van waar je naar toe wil en de kracht in jezelf kunt wakker maken. Als jij je in dit leven zelden thuis hebt gevoeld, of geliefd, of welkom, of… dan is het goed de andere kant eens te ervaren.

Het is in dit leven ook niet weg, het is ondergesneeuwd geraakt door andere ervaringen.
Het is goed in jezelf de levensenergie te ervaren waar krachtlevens me verbonden zijn.

In deze tijd waarin de collectieve energie op pittig staat en de media dagelijks angstnetten over ons uitwerpen is het fijn dat wij sterk staan in onszelf. De belangrijkste taak die wij nu individueel hebben is dat wat tussen ons en (zelf)liefde instaat te transformeren en zo veel mogelijk ons licht te schijnen.

  • Wat levert het werken met een Kracht Leven je o.a. op?
  • Je ontmoet en integreert een deel van jezelf.
  • Meer zelfvertrouwen
  • Je hebt het tegendeel ervaren en kunt het nu makkelijker herkennen/manifesteren.
  • Je ontdekt een krachtbron in jezelf
  • Je beseft hoe jij je ook kunt voelen.

Wil je er ook live bij zijn? Schrijf je dan ook in en ga mee op reis.
Inschrijven kan HIER

Na de reis ontvang je de sessie in je mailbox zodat je het vaker kunt doen en meer krachtdelen van jezelf kunt ontmoeten.

Wil je meer informatie over regressietherapie of een LBL? Of heb je vragen?
Neem dan contact met mij op.

Recommended Articles