inner child Referenties Regressie Ziel

Mijn energie stroomt! | Referentie | Regressie

400008_2929663575062_1665150571_2479697_565532926_nIk ken Chantal al een paar jaar via een gemeenschappelijke vriendin. Twee jaar geleden sprak ik met haar op een verjaardag, ik voelde, deze vrouw kan mij helpen, maar ik durf het nog niet aan. Nu twee jaar later was ik zo klaar met mezelf, telkens mezelf weer tegenkomen.. Ik voelde dat ik mezelf in de weg zat en dat, ook al wist ik al lang waar de bottle neck zat ik de doorbraak alleen niet kon maken.

 Na twee sessies bij Chantal stroomt het weer, ik heb afscheid kunnen nemen van een grote blokkade in mezelf. Ik droeg iets wat niet van mij was, maar wat er elke keer voor zorgde dat ik niet de keuze maakte die ik werkelijk wilde maken, steeds dat deed wat ik dacht dat de ander van me verwachtte.

Ik heb het gevoel dat ik nu pas (43 jaar) mijn eigen keuzes maak. Steeds meer, t is nog even wennen.. Maar mijn energie stroomt!   Dank je wel Chantal!

Meer weten over het werken met de ziel? Kijk dan op Soul work

Recommended Articles