Referenties Ziel zielsregressie

Mijn ervaring met LBL | Referentie

Jaren geleden heb ik een lezing over het onderwerp Life Between Lives, afgekort LBL bijgewoond. Een zielenreis wordt het ook wel genoemd. De plek waar de ziel naartoe gaat voordat je opnieuw incarneert. Wat het precies is kan Chantal beter omschrijven. Ik ga jullie delen in mijn ervaring.

Ik was tijdens die lezing al wel geïnteresseerd maar op dat moment was het leven in het nu voor mij meer aan de orde dan op zoek te gaan naar verleden of toekomst.

Ik heb er toen niet mee gedaan, zoiets komt wel weer op mijn pad, zodra de tijd daarvoor rijp is.

Van de zomer ontmoet ik tijdens een smartensexy picknick Chantal en we raken aan de praat over wat we doen en ons bezighoudt. We praten kort, ik voel een klik en we geven elkaars kaartje. Bijzondere ontmoeting met een bijzondere vrouw. Nog geen paar weken later, belt ze me op met de vraag of ik voor spirituele online magazine ritualen wil schrijven. Ik roep enthousiast ja natuurlijk en vol energie grijp ik deze kans om mezelf te laten zien.

Ik ga aan de slag en we raken regelmatig aan de praat over spirituele onderwerpen. De LBL komt ook aan de orde en ze vraagt me of ik deze wil ervaren. Ik nieuwsgierig als ik ben, zeg geen nee. Ik geloof dat dit het juiste moment, de juiste tijd en de juiste persoon is, waarbij ik deze reis wil gaan maken. Van te voren mag ik vragen formuleren die ik wil stellen zoals, waarom ben ik hier en wat is mijn doel in het leven. Geen echte specifieke vragen of prangende hulpvraag.

De dag voor de reis, mag ik geen alcohol of cafeïne houdende dranken. Dat laatste is nog niet zo erg, maar voor dat eerste word ik aardig op de proef gesteld door een verjaardagsborrel de avond ervoor van mijn broer in een wijnbar. Maar ik houd me aan de voorschriften en ik drink mijn sapje. Zonder verwachting maar vol enthousiasme kom ik de volgende dag bij Chantal aan. In haar mooie, warme en serene spreekkamer legt ze me kort en helder uit wat er zo gaat gebeuren. Ik heb geen vragen. Ik vertrouw haar daarbij volledig en ik geef me rustig over.

Ik mag comfortabel gaan liggen op een sofa en met een heerlijke warme deken om me heen, brengt Chantal me met haar rustige warme stem in diepe ontspanning. Heel veilig en heel vertrouwd ga ik op reis. Ik beleef eerst mijn vorig leven, voor dit leven. Chantal stelt me af en toe een vraag en wow, de antwoorden komen als vanuit mijn diepste ik, zonder dat ik daar over nadenk. Ik voel, ervaar en soms zie ik beelden. Ik ontmoet mijn gids en gaandeweg de reis worden ook de vragen beantwoord wie mijn gids is en wat mijn doel hier op aarde is. Ik kom op plekken zo sereen en licht, heel erg blijzonder.

Ik ontmoet mijn zielengroep en herken de ziel van een vriendinnetje waar ik een bijzondere band mee heb vanaf het moment dat ik haar ontmoette. Ik vind het moeilijk om woorden te verbinden wat ik gezien en gevoeld heb, maar ik kan het het beste omschrijven als dat het me dichter bij mezelf gebracht heeft, een gevoel van thuiskomen. Een van de beelden die ik voor mijn geestesoog krijg is die van een worsteling tussen 2 vrouwen en ik herken mijzelf daarin. Ik voel dat dit een belangrijke ervaring is en dat ik daar in dit leven mee verbonden ben. Het mooie van deze reis is dat ik mag bepalen wanneer het klaar is. Als het moment daar is, brengt Chantal me weer terug en vanuit een diepe ontspanning keer ik terug naar het hier en nu.

We spreken de week erna een regressie sessie af om het leven dat ik leefde en de worsteling met de andere vrouw verder uit te diepen.

Wat een bijzondere ervaring! En het mooie is, vertelt Chantal, dat ik de plek zelf kan bezoeken wanneer ik dat wil. Dank je wel Chantal voor deze geweldige ervaring en ik kijk uit naar de volgende reis. Dank je wel Chantal voor deze geweldige ervaring en ik kijk uit naar de volgende reis. Deze referentie is van  Manou Burghout

Meer lezen? Soul Work

 

Recommended Articles