inner child Referenties Regressie Ziel

Slaap problemen | Referentie | Regressie

3570431271_e21a28f23aIk wil je langs deze weg hartelijk bedanken voor het mij de weg wijzen. Ik formuleer het maar zo. Want als ik ‘dank je’ zeg voor je hulp dan zeg jij; “je hebt het zelf gedaan.” Mijn doel om bij jou in therapie te gaan, was om mijn slaap problemen op te lossen.

Ik wilde hoe dan ook een keer met mijn vrouw een rondreis maken en voelde mij daarin belemmerd uit angst dat ik niet goed zou kunnen slapen, of daar in ieder geval niet mee om wist te gaan.

Door jouw behandelingen heb ik een fantastische rondreis van drie weken door Thailand achter de rug. Mede omdat het zo goed ging met slapen. Natuurlijk had ik ‘s-avonds nog wel angst en 1 keer viel ik terug in mijn oude patroon.

Maar alle andere keren ging het heel goed. En we hebben niet stil gezeten. We zijn 14 dagen lang elke dag op stap geweest en er waren veel indrukken. Je begrijpt wel dat dit een enorme ervaring voor mij is.

Ik ben je dankbaar dat je mij de goede weg heb gewezen. Het klikte ook goed tussen ons. Er was humor en ik kon mezelf bij je zijn. Toch werd er hard gewerkt. Het klinkt misschien raar maar je hebt het kind in mij eindelijk volwassen gemaakt. Ik voel mij nu veel sterker. Wel ben ik mij bewust dat ik nog moet leren om mezelf goed te beschermen zodat er geen onnodige energie weglekt. Daar werken we dus aan. Misschien kom ik nog wel een keer op herhaling. Ik merk namelijk dat het me nog wel moeite kost om niet in mijn oude routines te vallen. Dat weer eens een keer opfrissen lijkt mij niet zo slecht.

Tot slot zou ik willen zeggen dat reïncarnatie therapie wel een belangrijk onderdeel is van je behandelplan maar dat ik met name onder de indruk ben van hoe je het allemaal aanpakt en met name je kracht. Je prikt er als het ware doorheen en confronteert, maar wel op een prettige manier. Mij zette je er in ieder geval goed mee in beweging.

Hendrik.

Recommended Articles