Referenties Regressie Ziel zielsregressie

Een groeiend zelfvertrouwen | Referentie | LBL

Ik was nieuwsgierig naar een Life-between-lives ervaring na het lezen van de boeken van Michael Newton over dit onderwerp. Ik wilde dit graag ervaren, zonder een directe therapeutische aanleiding, maar gewoon in het kader van mijn algemene spirituele ontwikkeling. Inmiddels heb ik 2 Life-between-lives sessies gehad bij Chantal en ze waren beiden zeer interessant en hebben me een hoop nieuwe inzichten opgeleverd en richting gegeven aan de volgende stappen op mijn spirituele pad.

Een heel bijzondere ervaring had ik tijdens mijn laatste LBL-sessie waarin ik een talenten download kreeg, naar mijn huidige leven en lichaam, van kennis en ervaring op het gebied van healing, welke ik in mijn vorige levens had opgedaan. Maar het belangrijkste is dat deze sessies me een groeiend zelfvertrouwen hebben gegeven om te vertrouwen op mijn intuïtie en dat wat ik eigenlijk al weet.

En dat is niet in de minste plaats te danken aan de zorgvuldige aanpak van Chantal in haar begeleiding van de sessies. De aanpak van Chantal is erg gericht op het opbouwen van dit zelfvertrouwen. Dit is in mijn ogen ontzettend belangrijk, want velen van ons (waaronder ikzelf) zijn dit vertrouwen kwijtgeraakt in onze vooral op het denken gerichte maatschappij en opvoeding. Naast de professionele en liefdevolle begeleiding tijdens de sessie zelf is, waren de voorbereidende en nabesprekings-gesprekken ook vol met praktische aanwijzingen en tips die mij kunnen helpen in mijn verdere ontwikkeling.

Chantal’s aanpak is heel direct en concreet, en ze weet hiermee het spirituele los van het zweverige te weken, wat mij persoonlijk erg aanspreekt. Ik ben van plan om Chantal in de toekomst nog regelmatig te consulteren als spiritueel coach in mijn verdere ontwikkeling.

 

Recommended Articles