Referenties Regressie Ziel

De klik met mijzelf | Referentie | Regressie

In de sessies met Chantal heb ik eindelijk bereikt waar ik al jaren via diverse therapeuten, trainingen en cursussen naar op zoek was, namelijk de ‘klik’ met mezelf.  Dat klinkt misschien een beetje raar, maar er was altijd een gevoel dat er iets mis was met mij. Dat ik iets miste wat anderen om mij heen wel leken te hebben. Ik noem het maar even het gevoel tevreden en blij te zijn met jezelf als persoon of gewoon te accepteren dat je bent wie je bent.

Na verloop van tijd en heel veel boeken en cursussen later, wist ik rationeel door alle adviezen wel wat ik zou moeten doen, maar het lukte nooit daar het juiste gevoel bij te krijgen. Toen ik bij Chantal begon had ik het beeld dat we met mijn innerlijke kinderen zouden gaan werken, maar in bijna alles sessies kwamen we uit bij vorige levens.

Het was keer op keer zo een mooi proces, het contact maken, doorvoelen en loslaten van vastgezette (nog) niet begrepen emoties. Bij het loslaten van die oude energie vond ik steeds een stukje van mezelf terug. Wat mij verbaasde was het gemak en de eenvoud ervan, het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en lang te duren! De sessie die het meeste indruk op mij maakte bracht mij terug naar de kern, die plek in mijzelf waarbij ik gelijk voelde “hier hoor ik, dit is mijn thuis.” Daar was de “klik” en vond ik mijn gevoel van liefde voor mijzelf. Nu is er rust waar eerst zoeken was en dat gevoel is niet meer weg gegaan!

Wat het werken met Chantal voor mij zo anders maakte was, dat zij altijd zeer stellig benadrukte dat niet zij maar ikzelf het werk deed en daar verantwoordelijk voor was. Ze gaf mij een natuurlijk gevoel van vertrouwen. Ik heb daar bij haar emoties laten zien die er nog niet eerder uit waren gekomen en toch voelde het goed.  Ik durfde dat door haar begeleiding. Bedankt Chantal, ik heb heel fijn met je gewerkt. Ik hoop dat nog heel veel mensen na mij via jou hun antwoorden vinden. Wendy

Recommended Articles