bewustwording Life between lives Life between lives Referenties Spirituele ontwikkeling Zelf Liefde Ziel zielsregressie

We doen het samen, In liefde (referentie LBL)

mindfu1_01Recensie LBL 30-7-2015

Dit was mijn 2e lbl sessie bij Chantal. De eerste is alweer 3 jaar geleden. Ik was erg benieuwd naar wat er gebeuren ging, maar in vergelijking met 2012 was ik naast nieuwsgierig ook een beetje zenuwachtig. Het afgelopen jaar is zeker geen makkelijk jaar voor mij geweest. Een jaar van veel verlies.

Verlies van mijn allerliefste maatje, die een houvast in eenzame tijden was. Een verlies van vanzelfsprekendheden, van mensen die me dierbaar zijn, maar ook een verlies van illusies, van ongezonde situaties en tot slot het ‘verlies’ van een stuk van mezelf. Enkel om te kunnen overleven in een nieuwe situatie.

Een situatie die bij al dat verlies overweldigend voor me was. Ik was en ben de weg kwijt, wist en weet het allemaal niet meer zo goed. Mezelf, anderen, mezelf met anderen. Het voelde goed dingen los te laten die hun tijd gediend hadden, maar daarmee viel ook een houvast weg. ‘Wie ben ik nou eigenlijk, wat wil ik’, kwam ervoor in de plaats.

De kans om weer echt contact met mezelf te maken. Mijn ziel vroeg om een consult bij Chantal, en ik vond mijn weg naar haar terug, zoals ik hem altijd zal blijven vinden. De lbl duurde uren en ik voelde mijn lichaam niet meer. Weer een prachtige reis gemaakt, die ik nu meer dan een week later pas verwoorden kan. Vooral ook vanwege de na-effecten. Wederom het thema verbinden met mezelf. Hoe moeilijk ik het ook vind om toe te geven, tijdens mijn reizen zie ik niemand anders. Ik zie alleen mezelf.

Ook in dit leven wil ik aan iemand vastklampen, iemand die het makkelijk voor me maakt, mijn eenzaamheid wegvaagt, iemand buiten mezelf. Ik ben een koppig mens, ik leer snel, ik leer langzaam. Mijn ziel/ik kiest het liefst de makkelijke weg. Mijn leven lang al staar ik me blind op het plaatje, gezin, man, huis, hond. Ik vindt het nog steeds een prachtig plaatje. Maar ik kan de liefde niet langer buiten mezelf zoeken. Tijdens mijn lbl kwam ik nog meer in contact, er werd weer wat geheeld, weer wat opgeruimd. Ik accepteerde mijn lichaam vele malen meer. Zie de schoonheid in mezelf.

Ik ben een mooi mens, van buiten (daarom werd ik door mijn ziel gekozen ) en van binnen. Ik heb zo hard gewerkt en ik zie dat steeds meer. Ik ben ik, mn liefde stroomt meer. Voor mezelf. Want hoezeer ik het ook afdwing en forceer, ik zie geen anderen.

Ik zie alleen mezelf. Zij en ik… we doen het samen. In liefde.

Wil je meer lezen over regressie en een Life between Lives sessie? Kijk dan hier.

Er loopt op dit moment een zomer actie op de introductiesessie (regressie) en op de Life between Lives. Kijk voor meer informatie HIER

Recommended Articles