Chakra's inner child Persoonlijke ontwikkeling Regressie Schaduw Spirituele ontwikkeling Voorouder regressie Zelf Liefde Ziel

Wat is een chakra reis?

De Chakra Reis. Wat is dat nou precies?

Een chakra reis is een hele mooi en pittige manier om met blokkades te werken. Om overtuigingen te transformeren en jezelf te helen.Na een diepe ontspanning reizen we naar de chakra’s en werken we met wat daar is gaan vast zitten.Dit kunnen innerlijk kind ervaringen /trauma’s zijn, vorige levens en niet eigen energie.

Chakra’s zijn o.a. verbonden met thema’s zoals: grenzen, veiligheid, seksualiteit, wil, zijn, spreken, weten, vertrouwen, verbinding, liefde, etc..We reizen door de 7 chakra’s heen en werken ook met het lichaam. De chakra’s worden op een bepaalde manier gevisualiseerd, de wijze waarop je het ziet vertelt veel. (Ik ben nu bewust vaag, mocht je de reis willen ervaren dan wil ik je beeld niet beïnvloeden).

Na de reis ga je aan de slag met wat je geleerd heb en kun je zelf op een creatieve manier met je chakra’s blijven werken. De chakra reis is enorm transformerend omdat er in een sessie veel gedaan wordt. De reis duurt zolang als het duurt en soms gaat het in twee delen.

Heb je nog nooit met innerlijke delen gewerkt en heb je seksuele trauma’s als kind, dan raad ik de chakra reis (meestal) niet aan om als eerste mee te beginnen. Rustig opbouwen is dan vaak beter (veiligheid) De chakra reis doet niet aan rustig en gaat er vol in. Het kan erg heftig zijn. Ervaring met vorige levens is niet nodig.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op.
Ik beantwoord graag je vragen.

Recommended Articles