bewustwording Life between lives Persoonlijke ontwikkeling Referenties Regressie

Ik kan met goede moed verder op mijn pad | referentie

Ik merkte dat ik op bepaalde punten in mijn leven niet verder kwam omdat er nog dingen speelden die nu het licht mochten zien om getransformeerd te worden en helderheid te geven waarom ik deze gevoelens had. Na een lange zoektocht en het niet vinden van de persoon die mij hierbij zou kunnen helpen had ik een lijntje naar het universum uitgezet om de juiste persoon op mijn pad te krijgen.

Een facebook vriend deelde een bericht van Chantal Cindy en dat sprak mij erg aan. Zo kwam ik er ook achter dat zij regressie therapeut is en life between lives sessies geeft. Ik voelde meteen al dat daar voor mij de oplossing zou liggen om verder in mijn proces te komen en heb een afspraak gemaakt. Dat wat ik al aanvoelde was ook daadwerkelijk zo, Chantal Cindy is zo haar zelf en dat komt gelijk heel betrouwbaar over. Ze heeft een hele fijne energie waarbij je voelt dat het veilig is je verhaal te doen .

Chantal zorgt dat je je op je gemak voelt neemt hier ook de tijd voor en stemt heel goed af. Ik heb regressie therapie en een life between lives sessie gedaan en dit heeft mij erg veel gebracht. Voor mij zijn puzzelstukje op zijn plaats gevallen, trauma energie verwijderd en zijn er nieuwe openingen gekomen. Ik kan nu weer met goede moed verder op mijn pad. ❤

Meer weten over regressie of een Life between lives? Neem dan contact met mij op.

Recommended Articles