bewustwording Innerlijke reis Life between lives Life between lives Persoonlijke ontwikkeling Spirituele ontwikkeling Ziel

Alle antwoorden over jezelf vind je in jezelf

Grappig eigenlijk hoe veel van ons buiten onszelf zoeken naar antwoorden op onze eigen vragen, over onszelf en ons leven. We leven een heel leven in onszelf en nog verruilen we vaak onze autoriteit voor die van een ander. Hij of zij zal het wel beter weten.

Ik vertel niks nieuws wanneer ik zeg dat alle antwoorden in jezelf besloten liggen. Dat weet je zelf ook wel, steker nog misschien vertel jij het net als ik aan anderen. ‘Volg je hart, luister naar je eigen stem volg je stroom, je passie…blablabla..


Klopt allemaal ….maar hoe dan? Hoe leer je jezelf verstaan wanneer je gevoel een taal spreekt die jij niet kent of erger…bijna niet (meer) hoort?

Misschien speel je pas sinds kort met de gedachten dat er naast je fysieke wereld nog een hele wereld bestaat. Misschien heb je zelfs wel eens een vorig leven ervaren, of ben je er nieuwsgierig naar. Er ligt zoveel informatie in jezelf besloten over jezelf.

Vriendschap met jezelf is belangrijk in het samenwerken met jezelf. Je ziel en persoonlijkheid hebben ieder andere belangen, andere manieren van ervaren. De een kan van de ander leren. Dat is ook de reden dat je samen bent gekomen.Andere ziel, andere persoonlijkheid. Je beïnvloedt elkaar.

De ziel leert via jou en kan je je bieden wat je nodig hebt zodra je je weerstand opgeeft en de persoonlijkheid de samenwerking aangaat met de ziel. Het nieuwe (persoonlijkheid) en het oude (ziel) mogen verenigd worden.

Keer naar binnen….

Je ziet in onze maatschappij ook het oude en nieuwe samenkomen, wijsheid die we al eeuwen bezitten over energie en ons bewustzijn komt steeds nader tot de wetenschap. De beweging naar de balans speelt zich ook op veel groter niveau af. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen op dit moment ervaren dat hun levens aan het schudden zijn.

We zittten in een overgang naar een nieuw tijdperk en dat merken we ook in onze levens.

Nu er zoveel informatie over alles te verkrijgen is, is het moeilijk om door de wir war je weg naar binnen te vinden. Doordat er van alles aangeboden wordt wat en nuttig en interessant is. Je zou jezelf wel in 8-ten willen opdelen. Inzichten zijn er genoeg, in je hoofd weliswaar. En daar blijven ze want in je leven zie je geen wezenlijke verandering.

Life Between Lives….

Er is een hele wereld waar wij verblijven wanneer we geen fysiek lichaam hebben. Ons andere thuis zeg maar.

Een plek waar we afspraken maken om elkaar straks in een lichaam te ontmoeten. Een plek waar we aan onze ‘eigen projecten’ werken en we onze specialisaties kennen. Een plek waar we ‘vrienden’ ontmoeten met wie we meerdere fysieke levens gedeeld hebben, of waar we in de wereld tussen levens mee samen werken.

Een plek waar je jezelf kunt ontmoeten en je eigen antwoorden kunt vinden. Life between Lives.

Een plek waar je je Gids, mentor, of Engel kunt ontmoeten (hoe je het ook noemen wilt) en waar je vragen kunt stellen over je leven nu, keuzes waar je voor staat, relaties waar je inzicht in wilt. Je levens – ziels – doel… Alles wat je wilt weten over jou en je leven.Een plek waar je jezelf kunt ontmoeten en je eigen antwoorden kunt vinden.

Life between Lives. (LBL)

Hoewel geen enkele Life between lives sessie hetzelfde is, zijn er toch vaak een aantal overeenkomsten van de plekken die een ziel daar bijna altijd aandoet;

De bibliotheek bijvoorbeeld, dat is een plek die vaak voorbij komt, evenals de de ‘douche’ bij binnenkomst.Die unaniem als heerlijk wordt ervaren. Natuurlijk ook de ‘Raad’ of zoals Michael Newton 1* het zo mooi noemt, ‘The Elders’ of ‘The Council”.

The Elders, ik weet niet precies hoe ik ze het beste kan omschrijven…..Het ontzag en het respect dat elke ‘reiziger’ ervaart die de raad aandoet is unaniem. ‘The Elders’ weten alles, je kunt ze alles vragen, al geven ze niet op elke vraag antwoord. En de zielengroep ‘je maties’ .
Sommige plekken beginnen al aardig bekend voor mij te worden sommigen zijn nieuw en staan ook niet in de boeken.

De informatie die we (LBL begeleiders) wereldwijd verzamelen neemt alleen maar toe.

Ik blijf het hele bijzondere sessies vinden! En daar in die ‘wereld’ waar nog zoveel te ontdekken valt vind je de antwoorden over jezelf, van jezelf. En meer…het is een ervaring… Het besef van jezelf wordt steviger… je begrijpt meer. Kan dingen makkelijker los laten. Een breder begrip

Een Life between Lives is niet hetzelfde als werken met regressie & vorige levens. Tijdens een regressie werk je met de druppel je zoomt in op het moment dat ‘iets’ ontstaan is. Rauwe shit meestal. Tijdens een LBL spring je in de oceaan en dobber je ‘gezellig’ overal ‘voorbij’. Je kunt van alles onderzoeken en bekijken.

Regressie is therapeutisch werk bedoelt om o.a. blokkades op te heffen, energiepatronen te integreren en/ of los te laten. De verbinding met jezelf, levensenergie & verschillende levensdomeinen te herstellen. Life between Lives is explorerend, inzichtgevend, op en heel diep niveau, verschuifend. Waarom heb ik dit lichaam, leven, welke contracten, wat is mijn doel, wie is mijn Gids….

De moeilijkste opdracht voor de ziel in samenwerking met het lichaam blijkt toch telkens weer om voor zichzelf te staan.
Om hart boven angst te verkiezen. Echt voor zijn of haar autonomie gaan staan. Dat is een pittige opdracht eentje die uit zich eigenlijk in bijna alles. Het sluiten van vriendschap met jezelf is de eerste stap.

Maar hoe volg je je hart?

Dat begint met het ontdekken van wie ‘IK’ is. Waar refereer jij jezelf aan? Hoe kun je voor ‘iets’ staan wanneer je nog niet voor jezelf weet wat dat ‘iets’ is..Jezelf… waar is dat uit opgebouwd? Hoe goed ken jij jezelf? Heb je jezelf al echt eens onderzocht?

Alle antwoorden over jou vind je in jou. Wees nieuwsgierig naar jou. Ontdek de levens van jou. Je bent zoveel verhalen rijk.

Meer informatie over een Life between Lives reis? Klik Hier

Een LBL sessie duurt meestal 3 tot 4 uur, soms wat lange, en dient twee weken van te voren geboekt te worden. De investering is 320 euro, incl. 21% BTW.

Een ‘Soul journey’ zoals ze dat in het Engels zo mooi zeggen, is niet therapeutisch zoals reïncarnatietherapie, het is gericht op inzicht en persoonlijke & spirituele ontwikkeling en niet op trauma verwerking.

Je begeleider tijdens je reis is Chantal, gediplomeerd LBL begeleider en opgeleid door het Newton Instituut.

Meer informatie over mij? Klik HIER

Lees ervaringen van anderen; klik HIER

Meer informatie over Michael Newton, grondlegger van de LBL .

Voor Nederlandse LBL begeleiders die door het Newton Instituut zijn opgeleid, klik HIER

Recommended Articles