inner child Referenties

Niet lekker in mijn vel | Referentie | Innerchild

Mijn ervaring (2011). Ik zat al een flink wat jaren voor langere periodes niet lekker in mijn vel. Nou hebben veel jongeren/pubers dat wel dus heb ik daar in die jaren niet veel aangedaan. Op mijn 22ste was ik het zo spuugzat dat ik ben gaan kijken voor hulp en via via kwam ik bij Chantal terecht. Altijd even spannend waar je terecht komt en bij wie je je problemen blootlegt.

De spanning was vrij snel verdwenen, Chantal is een persoon waar ik me erg bij op mijn gemak voelde. Ze is een erg mooi, puur en gevoelig persoon die bij mij de dingen naar boven haalde waarvan ik me niet bewust was dat het nog zo’n impact had op mijn huidige leven. We zijn bezig geweest met mijn innerlijk kind en ik heb dit ervaren als heel bijzonder. Na volgens mij 5 of 6 sessies waren we klaar en ik kan wel zeggen dat het mijn leven giga veranderd heeft. Groetjes, Marcel

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles