Referenties Ziel zielsregressie

LBL bijzonder mooi! | Referentie

Tijdens het lezen van de boeken van Michael Newton kreeg ik een sterk gevoel van nieuwsgierigheid. Ik was altijd al nieuwsgierig aangelegd en bevredig dit gevoel dan ook graag met nieuwe kennis en inzichten. Ik wilde graag een LBL-sessie meemaken en mijn leven tussen levens in daadwerkelijk tijdens dit leven ervaren.

Dit was niet uit ongeloof, want ik voelde dat wat ik in Michael Newton’s boeken las, ook daadwerkelijk zo is. En ik voelde dat ik dit ook met mijn eigen ziel / leven wilde ervaren. Chantal instrueerde me op een vertrouwde manier door de sessie heen en bracht me in een diepe ontspanning wat leidde tot de trance.

Dit had ik nog niet eerder ervaren, maar het voelde goed en ik wist dat Chantal meer dan bekwaam was om dit goed te kunnen leiden. Van de introductie met een regressie-sessie tot aan de daadwerkelijke LBL-sessie heb ik veel nieuwe kennis en inzichten mogen zien en voelen. Ik dank Chantal dan ook hartelijk voor deze zeer bijzondere en zeer mooie ervaring en dit is zeker een aanrader voor iedereen.  Groetjes Alaric

Meer lezen? Soulwork

Recommended Articles