Referenties Regressie Ziel zielsregressie

Zonder oordeel | Referentie | LBL & regressie

De eerste sessie was eerder een verkenning. Ik denk zowel voor Chantal als voor mijzelf. Er werd dieper gekeken naar patronen en energieën uit de persoonlijke banden van dit leven, vooral met mijn ouders. Pas in de 2e sessie werd daadwerkelijk een weg gezocht naar een ander leven.In de vervolgende sessies kwamen er zo nog meer ‘vorige’ levens aan bod.

Ik weet dat ik iedere keer dat dit gebeurde vol verbazing meekeek en luisterde. Het allereerste leven dat doorkwam was heel erg ‘lijvig’. Ik voelde dat lichaam, de grond onder de voeten, en hoorde de herrie op een marktplein. Daarnaast was deze kennismaking ook zeer emotioneel, de pijn en het verdriet waren ook nu nog actueel en dus ongelooflijk herkenbaar en persoonlijk.

Uiteindelijk heb ik 4 verschillende levens in de gewone sessies ervaren. Iedere ervaring was anders hierin, altijd gemengd met een eigen gevoel van verbazing over de kracht van de gevoelens en beelden die naar voren kwamen. Zelfs nu heb ik nog steeds momenten dat ik aarzel om ze echt als ‘echt’ te bestempelen. Echter de betekenis van die levens, zeg maar de thema’s, die zijn wel degelijk reëel en eigen in dit leven. Als afsluiting van dit avontuur heb ik een zogeheten “Life Between Lives” sessie gevolgd.

Hierbij wordt allereerst naar zeer jonge leeftijd in dit leven teruggegaan, vandaar naar een leven dat zeg maar direct aansluit op dit leven ( in thema/ karma, niet zo zeer in tijd ). Vanuit dit leven wordt vervolgens gewerkt naar de tijd tussen de levens in. Daar kun je kennis maken met je gids of adviseur ( of hoe je het ook wilt noemen ) en je hogere zelf of ‘overziel’. Dit doet op zich heel vreemd aan.

Voor mijn gevoel ervoer ik deze personen zonder dat er sprake was van een oordeel of een waarde. Vooral die overziel was heel vreemd om mee te maken. Deze was een behoorlijk lange tijd aan het woord, waarbij mijn eigen punt van perspectief bij hem lag. Het deed heel nuchter aan om deze overziel over mij zelf te horen praten, maar tegelijkertijd ook heel nieuw om mezelf los te zien van het dagelijks gebeuren en alles wat daarmee in het ego bestaat. Tijdens deze LBL kwamen uiteindelijk nog 2 andere levens naar voren.

Uiteindelijk heeft deze vorm van therapie/ onderzoek me helderheid gegeven over een aantal thema’s en aspecten in dit leven.

Daarnaast heb ik de gesprekken met Chantal vaak als uitdagend ervaren, soms heel direct maar altijd hartelijk en integer en zeker intellectueel uitdagend. Ik blijf net als ieder ander zoeken en proberen. Er zijn nog heel veel aspecten uit deze sessies die me blijven bezighouden. Wel heb ik weer een stukje teruggevonden van mijn spiritualiteit, en ga ik verder met meditatie en schrijven. Op naar het volgende verhaal dat door de hand wordt geschreven, maar door de ziel is bedacht. W.

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles