Referenties Regressie

Ik ben onder de indruk | Referentie | Regressie

Vanaf de lunch die ik met Chantal had wist ik dat zij mij ging helpen. Zoiets voel je. Als een engeltje op mijn pad was ze daar. De juiste vragen, opmerkingen, haar directe en bijna nuchtere insteek, haar mooie uitstraling en natuurlijk haar prachtige pumps deden mij al vermoeden: dit is een zeer bijzondere vrouw.

Met mij ging het niet goed. Ik was moe, in de war en had voortdurend het gevoel dat ‘ik moest overleven’. Als Smart & Sexy deskundige (mijn werk) voelde dat niet congruent. Hoe kon ik anderen helpen als ik me zelf niet Smart & Sexy voelde?

Er zat nog iets in de weg dus. In 3 sessies is het weer helemaal goed gekomen. Er zat mij nog iets dwars. Uit het verleden, diep weggestopt. Ik wist zelf niet eens dat dat het was. Maar samen met Chantal heb ik er aan gewerkt.

En het was hard werken maar de professionele en liefdevolle begeleiding van Chantal voelde zo vertrouwd dat het lukte. Het voelde zo onwijs als een opluchting! Nu, 3 maanden later, gaat alles beter. Echt alles. Het is weer gaan stromen. Door 3 sessies! Ik ben onder de indruk. Dank je wel voor je hulp en ik zal je zeker aanraden bij mensen uit mijn netwerk. Lieve groet, Lisa, Smart & Sexy 

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles