Referenties Ziel zielsregressie

Een flinke boost! | Referentie | LBL

Tijdens de regressie voorafgaand aan de Life Between Lives sessie, wist Chantal haar vinger op ’n zeer belangrijk stuk van mijn jeugd te leggen. Nooit is dat naar voren gekomen tijdens andere vormen van therapie die ik heb gevolgd terwijl het voor mij de sleutel bleek te zijn voor een groot stuk heling. Ik ben Chantal en haar opmerkzame geest heel dankbaar dat ze in een keer alles losse delen van mijzelf weer tot een geheel wist te brengen.

Op dit moment sta ik voor een braakliggend terrein (mooi verwoord door Chantal) in mijn leven en ik wilde tijdens de zielsregressie weten wat ik daar kon zaaien of hoe het te bewerken. Daar heb ik antwoord op gekregen maar ook op vele andere zaken die er voor zorgen dat ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet wil treden.

Mooi vind ik ook dat je kleine liefdevolle uitingen naar de mensheid zulke grote kringen in het water kunnen brengen. Je denkt misschien dat ze niet belangrijk zijn maar ik heb mogen zien dat ze dat dus wel zijn. Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde hebben door deze sessie een flinke boost gekregen waardoor ik mijn grenzen beter aan kan geven ( noodzakelijk na 3 burn-outs).

Er zijn voor mij vele stukjes van de puzzel op zijn plaats gevallen en al met al voel ik nu al veel meer rust maar ook een opgewonden nieuwsgierigheid naar wat dit leven mij nog wil schenken aan kansen en uitdagingen. Ik mocht van de kwaliteiten van  Chantal als ‘reisleidster’ gebruik maken waardoor mijn ‘reis’ zeer bijzonder werd. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Lieve groet, Roos.

Meer Lezen? Soul Work

Recommended Articles