bewustwording Referenties Spirituele ontwikkeling Ziel

Op een mooi en leerzaam leven | Referentie | LBL

LBL
Zo’n anderhalf jaar geleden liep ik tegen één van de boeken van Anita Moorjani aan, “wat als dit de hemel is?”. Ik had het in een paar dagen uit. Hoewel ik ben opgevoed met het beeld ‘dood is dood’ was ik gefascineerd door haar verhaal en de boodschap die ze meegeeft. Het smaakte naar meer.

Het volgende boek was die van Michael Newton, “de zielenreis”, waarbij hij de ervaringen van duizenden mensen heeft samengevat die onder hypnose hun vorige levens hebben vertelt en die hij in kaart heeft gebracht. De nieuwe overtuiging van het feit dat we reïncarnerende zielen zijn zette mijn wereld danig op de kop en heeft het zeker een half jaar geduurd voordat ik het een goede plek kon geven.

Het voelde een beetje als een rouwperiode, afscheid nemen van mijn vertrouwde denkbeelden.

Daarnaast was ik wel ontzettend nieuwsgierig geworden naar een Life-Between-Lives (LBL) regressie-ervaring. Via internet kwam ik de website van Chantal tegen en heb samen met mijn vrouw, die gelukkig net zo nieuwsgierig was, een afspraak gemaakt.

In de eerste sessie hebben we kennisgemaakt. Het voelde als een warm en welkom bad … eindelijk iemand met wie ik het er over kon hebben en met veel-levens ervaring ! Ik merkte dat ik overdag anders naar mijn omgeving en mijzelf ging kijken en het was goed om dat te kunnen delen … het blijft niet zonder consequenties en keuzes. De opmerking van Chantal om nog krachtiger je eigen ‘kleur’ te ‘bekennen’ van wie jij bent, neem ik elke dag mee … het lukt met vallen en opstaan …

In de 3de sessie hebben we de LBL-reis gemaakt. Ik vond het best spannend omdat mijn denkhoofd over het algemeen meer te zeggen wil hebben dan mijn gevoel, maar het ging prima. We hebben een mooie reis gemaakt naar één van mijn vorige levens die nog raakvlakken heeft met mijn geboorte in mijn huidige leven, heel bijzonder en prachtig om te mogen ervaren. Lessen over machteloosheid en schuldgevoel.

Chantal, dank voor je goede, lieve en professionele begeleiding. Ik vind het razend knap dat er mensen zijn die dat kunnen. Ik heb je eerder gemaild dat ik je een onwijs, wijs mens vind en heb genoten van onze gesprekken. Ik hoop dat veel mensen je mogen ontmoeten en dank voor de mooie ervaring !

Op een mooi en leerzaam leven, B

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles