Referenties Regressie Zelf Liefde zielsregressie

Liefde & levensgreugde | Referentie | LBL

Wat jouw coach sessies voor mij betekend hebben: Ik ben 3 keer bij Chantal geweest. Een intake gesprek, een regressie sessie en als kers op de taart een life between lives sessie. Nadat ik na de intake naar huis reed besefte ik me dat ik met een bijzonder mens in contact was gekomen.

De vragen die Chantal me stelde met de weinige informatie die ik had gegeven hadden direct een grote impact op mij en vond ik bewonderenswaardig.

De regressie sessie met Chantal zorgde ervoor dat ik alle beperkingen die mij belemmerden heb opgeruimd. Met als resultaat dat ik voor het eerst in mijn leven liefde voor mezelf voel. Door de life between lives sessie heb ik inzichten gekregen die me in dit leven helpen mijn levensdoelen te behalen. Deze 3 sessies zorgden ervoor dat ik naast de liefde voor mezelf veel meer levensvreugde ervaar. Heerlijk!  Joyce Snijders – Tilburg

Recommended Articles