bewustwording Referenties

Ik voel mij gedragen | Referentie | LBL

Het was een fantastische ervaring. Moeilijk om in woorden te zetten en helemaal moeilijk om te vertellen. Ik had vooraf geen idee wat ik me er bij voor kon stellen. Het was dan ook voorbij alles. Wat een rust en wat een liefde. De overweldigende ontmoeting met mijn gids is me het meest bij gebleven. Het heeft me een enorm vertrouwen gegeven en ik voel me gedragen.

Het heeft me energie gegeven om keuzes te maken. Maar ook rust om dat wat er is te omarmen. Te spelen, omdat het heerlijk is. Ik heb een tijdelijk ruimte gevonden om 2 dagen per week buiten huis te werken en sta op een wachtlijst voor een creatief pand. ik kan weer vooruit denken in plaats van maar te zitten wachten tot er iets op me afkomt. Ik ben begonnen met een online cursus van ‘the aritist way’. Ik zou graag nog een keer terug willen naar die mooie plek. Als ik mijn ogen sluit en me concentreer kan ik de energie terug halen van die reis. Dank je wel voor het begeleiden in deze reis. P.

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles