Referenties Ziel zielsregressie

Dit ben ik, dit is mijn natuur | Referentie | LBL

In oktober 2011 deed ik een Life Between Lives sessie bij Chantal. Ik heb dit als heel bijzonder ervaren. Inzicht gevend, maar ook echt een ervaring. En de inzichten kwamen diep uit mezelf, heel anders dan bij bijvoorbeeld een reading. Chantal stelde zich informeel op en ik voelde me al snel vertrouwd.

Ze stelde doelgerichte vragen in het voorgesprek, maar ook in de sessie zelf bleef ze doorvragen als het antwoord te vaag leek. Ik voelde me op mijn gemak en had het gevoel dat er alle tijd was. (Er wordt ook ruim de tijd genomen voor deze vorm).

De essentie voor mij was dat ik me realiseerde wat mijn ware natuur is. En wat nog blokkeert om die helemaal naar buiten te laten komen.

 Ik kon een link leggen tussen mijn vorige leven en mijn huidige leven en een belangrijk thema dat in beide aan de orde was en is. Dit thema werd nog duidelijker in ‘de zielenwereld’, waar ik liefdevol naar mijn vorige – en huidige leven kon kijken en deze vanaf een andere positie kon ervaren.

Ik voelde wat mijn natuurlijke (ziels)energie is en ook die van mijn zielengroep die ik heb ontmoet. En de specialiteit die ik hierin gekozen heb werd me duidelijk. Ook de les waar we als groep aan werken kwam naar voren en welke vorm ik daarvoor op aarde had en heb gekozen.Ik evalueerde wat hier in het vorig leven van terecht was gekomen en hoe ik daar in mijn huidige leven mee omga.

Mijn gids en een Raad van Wijzen stonden me hierin bij. Hoe mijn huidige leven op een gegeven moment een heel andere wending nam werd inzichtelijk en ook welke gevoelens in mijn persoonlijkheid daardoor werden geactiveerd, wellicht ontstaan in een ander vorig leven. Hier is mogelijk nog werk te doen, al kan deze sessie ook al zijn uitwerking hebben. Er vond namelijk ook heling plaats. Want al is het deels een zielsherinnering, het is tegelijk ook nu.

Vanuit een ander bewustzijnsniveau komen er antwoorden naar voren waar je in je dagbewustzijn niet zomaar bij komt.

Bij het nogmaals beluisteren van de audi-opname van de sessie bleken de dingen vaak net even anders verwoord te zijn dan ik had onthouden (vanuit mijn bewuste die als een soort observator aanwezig was).
Het meest bijzonder vond ik de ervaring van het besef van mijn zielsenergie: ‘Dit ben ik, dit is mijn natuur!’
Oprecht een aanrader, zo’n LBL sessie. Hans Musman HypnoCoach in ‘s- Hertogenbosch

Meer lezen? Soul Work

Recommended Articles