@home workshops bewustwording Blog inner child Innerlijke reis lichaam Persoonlijke ontwikkeling Regressie Spirituele ontwikkeling Zoom meditatie

Mijn eerste krachtleven…

Het eerste kracht leven dat ik zelf heb ervaren was als vrouw in een Germaanse stam/dorp. Ik was een jaar of 22 en had last van angsten. Vooral in het OV. Ik had nog onvoldoende door hoe energie werkte en ik raakte er regelmatig door overweldigd. Als iemand woede uitstraalde dan dacht ik ‘hij is boos op mij.’ Ik was steeds super alert.

Om het tegendeel hiervan te ervaren begeleidde een mede student mij naar een krachtleven.

Ik was een grote vrouw en torende boven menig man uit. Ik had brede heupen en schouders. Ik was heel aanwezig in mijn lichaam en heel gegrond. Ik had twee dikke blonde vlechten die als ‘rondjes’ aan de zijkant van mijn hoofd waren gerold. Soort oorwarmer kapsel. Ik was voor de duvel niet bang. Waren er mannen aan het vechten en moesten er dingen gedaan worden, dan haalde ik ze zonder pardon uit elkaar. Mijn man deed iets in het Romeinse leger en had aanzien. Ook hij was als was in mijn handen. Ik regelde de boel. Vrouwen kwamen vaak langs voor raad en gezelschap. Ik was rechtvaardig, duidelijk en schuwde als het nodig was, niet het gevecht.

Het was niet dat ik mij als die vrouw super krachtig voelde, eerder een heel diep vertrouwen. Ik dacht er ook niet over na, het was zoals het was. Mijn basisgevoel was dat ik mij veilig voelde bij mijzelf en in het leven.Als ik terugdenk aan dat leven zie ik Helga (zo noem ik haar) duidelijk voor mij en voel ik de energie weer. Hoe ze door het dorp loopt, hoe ze eet, hoe ze lacht. Levenslust, vertrouwen en diepe wortels.

Dit leven ervaren en het doorwerken van een leven in WOII transformeerde mijn angsten in het OV.

Wil jij ook een krachtleven aanschouwen?
Meld je dan aan voor de meditatie van 27 februari. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na afloop ontvang je de audio opname zodat je het nog zo vaak kunt doen als je wil.

Wil je graag meer informatie over regressietherapie en of Life between lives? Of wil je een afspraak met mij maken, neem dan contact met mij op.

Recommended Articles