Referenties Ziel zielsregressie

Ik ben in gesprek geweest met mijzelf | Referentie | LBL

Eens in de zoveel tijd ga ik weer eens naar Chantal.  Voor mij  sinds onze samenwerking bij Exact een baken in mijn zoektocht naar mijn spirituele zelf. Haar suggestie om eens een LBL sessie te ondergaan ontving ik met open armen. De tip om het boek “De Zielenreis” van Michael Newton te lezen heb ik direct opgevolgd en ja, mijn nieuwsgierigheid naar het leven buiten dit aardse leven steeg tot het toppunt.

Het laatste zetje kreeg ik na het lezen van haar artikel “Een retourtje thuis” dat op haar website staat. Leren hoe je de samenwerking tussen je ziel en je persoonlijkheid kunt versterken…dat was de nekslag, ik was om!

Toch redelijk bijzonder aangezien mijn voorkeurs representatie systeem Auditief Digitaal is, (met vlak daarachter Kinesthetisch) en ik dus alles graag wil begrijpen omdat het verhaal moet kloppen, is dit nogal een stap. Voor de liefhebber, de uitleg van deze termen vind je hier terug mindacademy

We starten de sessie met een aftrap waarbij we op een open wijze mijn (levens-)vragen behandelen. Louter met het doel dat we op één lijn komen te liggen en hetzelfde voor ogen hebben. Op een aangename en respectvolle wijze word ik door Chantal in een diepe trance gebracht waarna ik een reis maak terug in mijn huidige leven, naar een vorig leven om vervolgens aan te komen op de plek waar het allemaal begint. Een witte tunnel waar ik de weg kende en ontvangen werd door bekenden.

Een groep met vrolijke zielsverwanten. Zielsverwanten die bij elkaar zijn gebracht omdat ze min of meer dezelfde lessen te leren hebben. Een plek waar  je zonder oordeel wordt ontvangen na je leven en je door je gids wordt klaargestoomd voor een nieuwe uitdaging, een nieuw lichaam waar je tijdelijk in mag verblijven om nieuwe lessen te leren op dat kleine stipje in het grote universum genaamd aarde.

De wijze waarop Chantal deze reis begeleidt is meer dan bijzonder. Ze schakelt zo gemakkelijk van serieus, naar humor, naar respect voor het universum om vervolgens haar eigen kwetsbaarheid te tonen wanneer ze iets doet waar De Raad niet van gediend is. Deze flexibiliteit maakt Chantal in mijn ogen uniek. Géén oordeel, géén vooraf uitgestippelde weg, géén onnodige interventie op basis van eigen geloof, nee, louter gidsend om ervoor te zorgen dat ik de antwoorden krijg waar ik naar op zoek ben.

Deze ervaring heeft met inzichten gegeven die ik op een andere wijze nooit had gekregen, daar ben ik van overtuigd. Daarnaast heeft de zielsenergie die ik heb gevoeld een diepe indruk op mij achtergelaten wat het totaal, mij één van de meest bijzondere dagen in mijn leven heeft gebracht.

Als herboren stond ik de dag erna op. Mij meer bewust van wie ik ben, wat ik ben, wat ik voel en de doelen in mijn leven. Ik ben in gesprek geweest met mezelf! M.

Recommended Articles